Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Belangrijke update over Bitzer (CE3-CE8) zuigercompressoren en condensing units

Vanaf 01-01-2024 worden alle in Schkeuditz geproduceerde Bitzer zuigercompressoren (CE3-CE8) en condensing units standaard uitgerust met de nieuwe IQ Module CM-RC-02. Er zijn echter ook uitzonderingen. Wat zijn dan die uitzonderingen? Wat zijn de consequenties? Zijn er voordelen? En zijn er ook nadelen? Blijft de vorige versie van de IQ Module (CM-RC-01), die je momenteel nog separaat kunt bestellen, nog wel beschikbaar? Kortom, wat betekent deze belangrijke wijziging nu voor jou als installateur? Wij zijn er om je verder te helpen en geven je in dit informatiebulletin antwoord op de hierboven genoemde vragen.

Even een voorbeeld

Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat de betrokken compressoren, na 01-01-2024 standaard uitgerust met de IQ Module CM-RC-02, een tussenframe bovenop de klemmenkast hebben. Dit resulteert in kleine dimensionale wijzigingen en heeft consequenties voor jouw inbouwmaten. Houd hier dus rekening mee in je ontwerp.

Blijf je na het downloaden van het informatiebulletin toch nog met vragen zitten? Schakel het Celsis team in. We zijn immers maar 1 telefoontje van je verwijderd. Bel daarom 055 533 45 29.

PS. Installatie ontwerpen en samenbouwen? Geen probleem, dat regelen we ook. Lees hier wat we voor je kunnen betekenen.

Datum

2 november 2023

Categorieën

Product nieuws

Terug naar het overzicht