Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Nieuws

Filter
 • Cooling Matters event: samen verder met CO2-reductie
  16 maart 2023
  Cooling Matters event: samen verder met CO2-reductie
  Op 30-03-2023 vindt het Cooling Matters event plaats. Het thema van deze 2e editie is: samen aan de slag met CO2-reductie. Het event wordt o.a. gesponsord door Celsis en is gratis te bezoeken. Zien wij je daar?
  Lees meer
 • EIA & ISDE subsidie 2023
  6 maart 2023
  EIA & ISDE subsidie 2023
  Wat is EIA en ISDE? Waar en hoe vraag je dit aan? Wat zijn de voorwaarden? Kortom, belangrijke informatie voor zakelijke gebruikers en/of particulieren.
  Lees meer
 • Impact PFAS-voorstel op koeltechnische branche
  9 januari 2023
  Impact PFAS-voorstel op koeltechnische branche
  Binnen de branche zorgt het voorstel al tot discussies. Wordt de brede definitie in het PFAS-voorstel gevolgd, dan heeft dit namelijk impact op een aantal hoog GWP koudemiddelen en op enkele HFO's.
  Lees meer
 • Klantcase video: Pool Koudetechniek
  14 december 2022
  Klantcase video: Pool Koudetechniek
  De grote vraag naar oliebollen en appelbeignets deed Venemafood besluiten te verhuizen naar een nieuw pand. Pool Koudetechniek schakelde Celsis in voor de CO2-installatie waarbij, naast de koel- en vriesfunctie, de restwarmte wordt ingezet in het bedrijfsproces.
  Lees meer
 • Gevolgen aanscherping F-gassenverordening
  24 november 2022
  Gevolgen aanscherping F-gassenverordening
  Het door de Europese Commissie gepresenteerde voorstel tot wijziging van de F-gassenverordening heeft een enorme impact op onze branche. Tijd om de balans op te maken, want wat zijn nu de gevolgen?
  Lees meer
 • De Graaf: ‘Mij hoef je niet meer te overtuigen’
  25 oktober 2022
  De Graaf: ‘Mij hoef je niet meer te overtuigen’
  ‘Sinclair airco's koelen en verwarmen goed, zijn stil en de prijs/kwaliteitverhouding is goed. Ze zijn makkelijk te installeren, genoeg ruimte om slangen weg te werken, zodat ze mooi strak tegen de muur gemonteerd kunnen worden.’
  Lees meer
 • K-FLEX® isolatiemateriaal, veiligheid voorop
  3 oktober 2022
  K-FLEX® isolatiemateriaal, veiligheid voorop
  K-FLEX® isolatiemateriaal valt in Euro-brandklasse BL-s1,d0 en BL-s2,d0. De hoge brandwerendheid, lange levensduur, buigzaamheid, installatiegemak en toenemende isolatiedikte maken van K-FLEX een gewilde oplossing.
  Lees meer
 • Vakbeurs Energie 2022, jij komt toch ook?
  29 augustus 2022
  Vakbeurs Energie 2022, jij komt toch ook?
  Warmtepompen, airconditioners, accessoires, toebehoren, installatiemateriaal en gereedschappen. Je vindt het allemaal op onze stand tijdens de Vakbeurs Energie van 11 t/m 13 oktober a.s. Zien wij je dan?
  Lees meer
 • De oplossing voor het Japanse duizendknoop probleem
  Bron foto: NRC, Dieuwertje Bravenboer | 21 juli 2022
  De oplossing voor het Japanse duizendknoop probleem
  Hoe bestrijd je de omstreden Japanse duizendknoop? Daar heeft Tibach, in samenwerking met WUR, dé oplossing voor bedacht. Het bevriezen van de wortels bleek dé methode. Lassche & Keizer, partner van Tibach, leverde de koeltechnische installatie, waarvan Celsis de R449A chiller heeft toegeleverd.
  Lees meer
 • Celsis behaalt niveau 4 van de CO2-prestatieladder
  14 juni 2022
  Celsis behaalt niveau 4 van de CO2-prestatieladder
  Wist je dat organisaties die gecertificeerd zijn voor de CO2-prestatieladder 2 x zo snel CO2 reduceren als het Nederlands gemiddelde? Celsis is trots onderdeel uit te maken van hét duurzaamheidsinstrument van Nederland.
  Lees meer
 • Ruimteconditionering industriële bakkerij
  16 mei 2022
  Ruimteconditionering industriële bakkerij
  De uitdrukking ‘als warme broodjes over de toonbank gaan’ is hier letterlijk en figuurlijk van toepassing. Lees in dit project hier hoe een industriële bakkerij haar broodjes lekker vers houdt…
  Lees meer
 • Brochure compressor units, condensing units en chillers
  15 maart 2022
  Brochure compressor units, condensing units en chillers
  Altijd een passende oplossing gericht op jouw klantbehoeften? Zet de 1e stap en bekijk onze brochure compressor units, condensor units en chillers..
  Lees meer