Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Nieuws

Filter
 • Gevolgen aanscherping F-gassenverordening
  24 november 2022
  Gevolgen aanscherping F-gassenverordening
  Het door de Europese Commissie gepresenteerde voorstel tot wijziging van de F-gassenverordening heeft een enorme impact op onze branche. Tijd om de balans op te maken, want wat zijn nu de gevolgen?
  Lees meer
 • Duurzaamheidsverslag 2021
  9 november 2022
  Duurzaamheidsverslag 2021
  Voor Beijer Ref, en hiermee ook Celsis, is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het beleid. Lees het duurzaamheidsverslag over het jaar 2021 en bekijk onze behaalde resultaten op dit gebied.
  Lees meer
 • De Graaf: ‘Mij hoef je niet meer te overtuigen’
  25 oktober 2022
  De Graaf: ‘Mij hoef je niet meer te overtuigen’
  ‘Sinclair airco's koelen en verwarmen goed, zijn stil en de prijs/kwaliteitverhouding is goed. Ze zijn makkelijk te installeren, genoeg ruimte om slangen weg te werken, zodat ze mooi strak tegen de muur gemonteerd kunnen worden.’
  Lees meer
 • K-FLEX® isolatiemateriaal, veiligheid voorop
  3 oktober 2022
  K-FLEX® isolatiemateriaal, veiligheid voorop
  K-FLEX® isolatiemateriaal valt in Euro-brandklasse BL-s1,d0 en BL-s2,d0. De hoge brandwerendheid, lange levensduur, buigzaamheid, installatiegemak en toenemende isolatiedikte maken van K-FLEX een gewilde oplossing.
  Lees meer
 • Vakbeurs Energie 2022, jij komt toch ook?
  29 augustus 2022
  Vakbeurs Energie 2022, jij komt toch ook?
  Warmtepompen, airconditioners, accessoires, toebehoren, installatiemateriaal en gereedschappen. Je vindt het allemaal op onze stand tijdens de Vakbeurs Energie van 11 t/m 13 oktober a.s. Zien wij je dan?
  Lees meer
 • De oplossing voor het Japanse duizendknoop probleem
  Bron foto: NRC, Dieuwertje Bravenboer | 21 juli 2022
  De oplossing voor het Japanse duizendknoop probleem
  Hoe bestrijd je de omstreden Japanse duizendknoop? Daar heeft Tibach, in samenwerking met WUR, dé oplossing voor bedacht. Het bevriezen van de wortels bleek dé methode. Lassche & Keizer, partner van Tibach, leverde de koeltechnische installatie, waarvan Celsis de R449A chiller heeft toegeleverd.
  Lees meer
 • Celsis behaalt niveau 4 van de CO2-prestatieladder
  14 juni 2022
  Celsis behaalt niveau 4 van de CO2-prestatieladder
  Wist je dat organisaties die gecertificeerd zijn voor de CO2-prestatieladder 2 x zo snel CO2 reduceren als het Nederlands gemiddelde? Celsis is trots onderdeel uit te maken van hét duurzaamheidsinstrument van Nederland.
  Lees meer
 • Ruimteconditionering industriële bakkerij
  16 mei 2022
  Ruimteconditionering industriële bakkerij
  De uitdrukking ‘als warme broodjes over de toonbank gaan’ is hier letterlijk en figuurlijk van toepassing. Lees in dit project hier hoe een industriële bakkerij haar broodjes lekker vers houdt…
  Lees meer
 • Brochure compressor units, condensing units en chillers
  15 maart 2022
  Brochure compressor units, condensing units en chillers
  Altijd een passende oplossing gericht op jouw klantbehoeften? Zet de 1e stap en bekijk onze brochure compressor units, condensor units en chillers..
  Lees meer
 • Edwin Ernste nieuwe commercieel directeur Celsis
  22 september 2022
  Edwin Ernste nieuwe commercieel directeur Celsis
  Met ingang van 03-10-2022 treedt Edwin Ernste toe tot de directie van Celsis in de functie van commercieel directeur. Hiermee is Edwin de opvolger van Rob Wolthuizen die eind december 2022 met pensioen gaat.
  Lees meer
 • Installatie Vakbeurs Hardenberg, kom jij ook?
  12 juli 2022
  Installatie Vakbeurs Hardenberg, kom jij ook?
  Krijg gratis toegang tot de Installatie Vakbeurs van 13 t/m 15-09-2022 en ervaar de voordelen van ons assortiment Sinclair airconditioners, installatiemateriaal en toebehoren. Je vindt ons in hal 4, stand 478. Tot dan!
  Lees meer
 • Word ook Sinclair Premium Partner
  9 maart 2022
  Word ook Sinclair Premium Partner
  Een partner programma voor onze Sinclair airconditioning installateurs met 6 zeer interesseante beloftes. Weten wat die waardevolle beloftes zijn? Lees dan snel verder…
  Lees meer