Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Celsis trainingen

Wij zien dat koel- en klimaattechniek steeds breder en complexer wordt. Wij geloven dat we door het begrijpelijk overbrengen van kennis, iedereen de best passende oplossingen in koel- en klimaattechniek kunnen bieden. Wij maken koel- en klimaatoplossingen dan ook toegankelijk voor iedereen en zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft bij een simpel of complex koel- of klimaatvraagstuk. Dat vinden wij heel gewoon.

De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied koel- en klimaattechniek stellen steeds meer eisen aan engineers, monteurs en projectmanagers. Het overbrengen van onze up-to-date kennis op jou als installateur doen wij onder andere door het pro-actief aanbieden van trainingen. Wij bieden daarom betaalbare cursussen en trainingen aan. Dat doen wij in samenwerking met onze partners en leveranciers. Op die manier blijf jij als installateur nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen.

Zomaar een aantal voorbeelden van trainingen zijn die voor: BRL 100 servicepakket, compressoren, condensing units, koudemiddelen, CO2 compressor units, lekdetectieapparatuur, regelapparatuur, isolatiemethodiek. Het niveau varieert per training van startende engineer tot gevorderde engineer. Afhankelijk van het onderwerp kan de training een theoretisch en praktisch gedeelte bevatten. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakte training te verzorgen.

Meer informatie over onze Celsis trainingen? 

Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!