Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Elektronisch bestellen: een snelle oplossing

Het is nu nog eenvoudiger om jouw bestelling bij ons te plaatsen. Naast onze webshop kun jij namelijk ook vanuit jouw ERP-systeem direct bestellingen plaatsen bij Celsis. Daarvoor dient een XML koppeling gerealiseerd te worden. Wanneer is een elektronische koppeling mogelijk?

ERP-systeem

Ben jij in het bezit van een ERP-systeem, zoals Syntess, Bouwinfosys, Compano, ENK software of Gilde? Dan is de kans groot dat jouw systeem gekoppeld kan worden aan ons ERP-systeem.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Jouw ERP-systeem genereert automatisch XML bestanden in SALES005 formaat, beter bekend als DICO. Dit bestand importeren wij automatisch in ons systeem. Jouw bestelling kan vervolgens binnen enkele seconden in ons systeem worden verwerkt.

Wij hebben wel enkele gegevens van jou nodig

Wil jij gebruik maken van deze handige functie? Dan hebben wij wel wat gegevens van jou nodig. Vul daarom onderstaand formulier in, waarna wij contact met jou opnemen om de koppeling in werking te zetten.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

2BA

Je vindt de producten van Celsis in 2BA. Hier vind je het centrale artikelbestand voor de installatiebranche. Je kunt deze data direct gebruiken in de meeste ERP-systemen.

Artikelbeheer.nl

Als installateur, modelleur of calculator kun je onze data ook gemakkelijk ophalen via Artikelbeheer.nl.

Bruto prijslijsten

Op onze website kun je in het menu ‘Downloads>prijslijsten’ onze artikelbestanden/bruto prijslijsten downloaden.