Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Ons merk Sinclair

Sinclair showroom

Waarom Sinclair airconditioning en warmtepompen?

Met Sinclair airconditioning en warmtepompen bieden wij installateurs een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor alle klimaatvraagstukken. Het doel? Duurzaam koelen en verwarmen op basis van kwaliteit met comfort als resultaat.

Sinclair heeft ruim 20 jaar ervaring. Het Sinclair assortiment kenmerkt zich door een hoge mate van bedrijfszekerheid, een doordacht ontwerp, elegant design en gebruiksvriendelijkheid. Andere kenmerken typerend voor Sinclair zijn:

  • Geluidsarm
  • Energiezuinig
  • Gebruiksvriendelijk, makkelijk instelbaar
  • Eenvoudig te installeren en in bedrijf te stellen
  • Duurzaam
  • 5 jaar productgarantie

Vanuit ons magazijn garanderen wij een snelle levering voor zowel de units als reserveonderdelen. In het werkveld ondersteunen wij jou als installateur met een professionele service en support bij installatie en storingen.

Sinclair producten zijn aantrekkelijk geprijsd. Naast aantrekkelijke prijzen bieden wij installateurs extra voordelen als zij ervoor kiezen om Sinclair premium partner te worden. Meer weten over dit pakket aan extra voordelen? Bekijk dan snel ons premium partner programma.

Kortom, met Sinclair airconditioning en warmtepompen heb je geen gedoe. Of het nu koud moet zijn of juist warm, we regelen het voor je. Neem contact met ons op.

Word ook Sinclair installateur

Ook Sinclair installateur worden? Wij nodigen je graag uit voor een demonstratie. Interesse? Maak eenvoudig gebruik van ons contactformulier.

Sinclair, een eigen Beijer Ref product!

Wist je dat Sinclair een eigen merk is van Beijer Ref? De Beijer Ref groep, met het hoofdkantoor in Malmö, is een van ’s werelds grootste distributeurs van HVAC & R-technologieën. Hiermee staat de productlijn van Sinclair airconditioners en warmtepompen garant voor kwaliteit en is dit een sterke aanvulling op ons bestaande assortiment kwaliteitsoplossingen. Sinclair wordt in Nederland exclusief verdeeld door Celsis, beide zijn dochterondernemingen van Beijer Ref.

Bekijk en bestel in onze webshop