Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Custom-made en specials

Wat doen wij?

Omdat Celsis beschikt over een eigen engineeringafdeling, is het ontwerp, de assemblage en de levering van een speciale compressor unit mogelijk. Wij bouwen speciale compressor units voor een reeks van toepassingen zoals:

  • Het koelen en vriezen van opslagruimten, al dan niet voorzien van warmteterugwinning met alle beschikbare synthetische en natuurlijke koudemiddelen in één- en meertrapsuitvoeringen allen uitgevoerd volgens klantspecificaties.
  • Koel- en vriesinstallaties voor retailtoepassingen en aanverwante bedrijfstakken met synthetische en natuurlijke koudemiddelen dit ook in combinatie van DX- en pompsysteemtoepassing.
  • Lage en hoge temperatuur warmtepompsystemen voor industrie en utiliteit ook mogelijk met alle beschikbare synthetische en natuurlijke koudemiddelen.
  • Cascadesystemen met natuurlijke koudemiddelen voor het bewaren van landbouwproducten en geschikt voor toepassing in de agrarische sector.

Waarom speciale units van Celsis?

Celsis biedt een gedegen voorbereiding en engineering. Onze engineeringafdeling werkt met SolidWorks om jouw plan te realiseren. Wij komen samen met jou tot een oplossing en jij installeert een unit die exact beantwoordt aan de wensen en eisen van jouw klant. Op maat gemaakt zonder compromissen!

Uitgaande van jouw specificaties en onze kennis tekenen we voor een ontwerp dat aan duidelijkheid niets te wensen over laat. En voor een installatie met een optimaal rendement.

engineering_unit

Wat leveren wij ter ondersteuning van jouw verkoop?

  • Celsis kan de ontwerptekeningen als digitaal bestand aanleveren.
  • Er kunnen 3D animaties gemaakt worden van jouw unit, zodat jij deze in 3D vanaf alle zijden kunt bekijken. Dit komt ten goede aan de voorbereiding en lay-out van het systeem.
  • Unitbouw levert jou hoogwaardige systemen. Onze medewerkers zijn allen ervaren koeltechnici en bouwen jouw units onder ideale omstandigheden dankzij onze goed uitgeruste werkplaats.
  • De speciale units van Celsis voldoen aan de PED richtlijnen. Dankzij de engineering van Celsis ben jij in staat om grote projecten uit te voeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de eisen en wetgeving.
  • De componenten voor jouw speciale unit hebben wij doorgaans zelf in ons assortiment. Je bent er dus zeker van dat Celsis ook na de levering de technische support en garantie kan geven.

Heb jij vragen over custom-made oplossingen? Stel deze eenvoudig via onze contactpagina of bel met 055 533 45 29.