Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Sinclair S-Therm Yukon warmtepompen

Naast airconditioners hebben wij ook Sinclair warmtepompen in ons assortiment. Met de krachtige S-Therm Yukon warmtepompen van Sinclair kun jij als installateur heel gemakkelijk een comfortabele en energiezuinige woon- en werkomgeving voor jouw klanten creëren. Onze Sinclair lucht/water warmtepompen zijn uitermate geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen, kantoren en (recreatieve) ruimtes. Naast koelen en verwarmen kunnen Sinclair warmtepompen in combinatie met een boiler ook warm water produceren voor sanitair gebruik.
Kortom, met Sinclair warmtepompen bied jij jouw klanten altijd een prima oplossing voor het gedeeltelijk of geheel verduurzamen van de warmtevoorziening, of het nu residentieel of zakelijk is.

Sinclair warmtepompen zijn verkrijgbaar in een split of monoblock uitvoering, all-in-one systemen en in een warmtepompboiler. De unieke gepatenteerde tweetraps-compressor en de nieuwste inverter-technologie zorgen voor een slimme en zeer efficiënte en energiezuinige besturing. Dit zorgt voor een perfecte werking en uitstekende prestaties. De meeste Sinclair warmtepompen zijn voorzien van het Europese A+++ energielabel. Hierdoor komen zij in aanmerking voor ISDE subsidies.

Keymark certificering

Alle Sinclair warmtepompen hebben een Keymark certificering, uitgezonderd de warmtepompboiler serie. Een Keymark certificering houdt in dat de apparaten getest zijn in lijn met de NTA 8800-bepalingen: de indirecte Nederlandse vertaling van de Europese EPBD-richtlijn. Dit betekent dat Sinclair warmtepompen een onafhankelijk Europees keurmerk voor kwaliteits- en prestatieniveau bevatten. Dit maakt Sinclair warmtepompen, naast onderstaande kenmerken, een aantrekkelijk en gewilde range warmtepompen.

Naast de hoge mate van bedrijfszekerheid zijn onderstaande kenmerken typerend voor Sinclair warmtepompen:

  • Compact
  • Eenvoudig installatie en onderhoud
  • Energiezuinig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Duurzaam
  • Geluidsarm
  • 3+2* jaar productgarantie
* Drie jaar fabrieksgarantie welke verlengd kan worden tot 5 jaar.

Smart functies

Sinclair warmtepompen kenmerken zich door gebruiksgemak en kunnen eenvoudig worden beheerd vanaf tablets en smartphones, maar ook via de bijgeleverde controller met design touch bediening. Via de app kun je realtime het dagelijks, wekelijks en maandelijks verbruik van de warmtepompen zien. Zo monitoren jij en jouw klant op een eenvoudige manier het systeem en houdt je klant inzicht in en grip op zijn eigen warmtebehoefte. Het is ook mogelijk om de warmtepompen via de controller te bedienen. Via de controller zie je het totaal verbruik.

Ontdek ons aanbod warmtepompen

Ons energiezuinige assortiment Sinclair warmtepompen is geschikt voor woon- en werkomgeving. Van all-in-one warmtepompen tot split warmtepompen. En van monoblock warmtepompen tot warmtepompboilers. Benieuwd? Klik dan snel op de series hieronder.

Split all-in-one warmtepompen

De alles-in-1 oplossing bestaande uit: een buitenunit en compacte binnenunit met geïntegreerde watertank. Onmiddellijke productie van warm water. Buitenunit kan tot 30 meter afstand van binnenunit worden geplaatst. Geen warmteverlies of kans op bevriezing aan waterzijdige kant. Compacte binnenunit met min. geluidsniveau. Temperatuurregeling op afstand en touch display. Koeling optie. Bekijk de productinformatie of bezoek direct de webshop om het aanbod te bekijken.

Split warmtepompen

De buitenunit kan op een afstand van maximaal 30 meter van de binnenunit worden geïnstalleerd. Geen warmteverlies of kans op bevriezing aan waterzijdige kant. Compacte en stille binnenunit. 3-wegklep in binnenunit. Temperatuurregeling via touch display en op afstand. Koeling optie. Bekijk de productinformatie of bezoek direct de webshop om het aanbod te bekijken.

Monoblock warmtepompen

Bestaat uit 1 buitenunit waarin alle componenten zijn ingebouwd. Zelfs bij lage temperaturen kunnen deze monoblocks een hoog rendement leveren. Dit dankzij de 2-traps compressor met snelheidsregeling. Temperatuurregeling op afstand en touch display. Koeling optie. Bekijk de productinformatie of bezoek direct de webshop om het aanbod te bekijken.

Warmtepompboilers

Haalt warmte uit de lucht, waarmee sanitair water wordt verwarmd. Mooie modellen en 3 tot 4 x zuiniger dan de klassieke elektrische boilers. Kosteneffectief in aankoop en verbruik. Touch display. Bekijk de productinformatie of bezoek direct de webshop om het aanbod te bekijken.

Service en support

Jij als vakman hebt verstand van jouw product. Loop je toch ergens tegenaan waarbij je wat hulp kunt gebruiken, graag advies wil of gewoon even wil sparren? Wij zijn er voor je. Of het nou gaat om de ingebruikname tot foutcode, van installatie tot onderhoudsadvies. Wij helpen jou natuurlijk verder wanneer dat nodig is. Op een persoonlijke manier, direct en door jouw eigen contactpersoon met verstand van zaken. Heb je liever dat er iemand op locatie met je meekijkt? Ook dat is mogelijk. Onze eigen service en technical support engineer(s) zijn er voor jou. Wij garanderen dat je op ons terug kunt vallen, zodat jouw project altijd een succes wordt.

Word Sinclair installateur

Als installateur weet jij als geen ander wat er nodig is om een comfortabele en duurzame omgeving te creëren voor jouw klanten. Daarom nodigen we je uit om de mogelijkheden van onze Sinclair warmtepompen te bespreken en te ontdekken wat het Sinclair assortiment voor jou voor voordelen heeft. We staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de optimale warmtepomp of airconditioning oplossing voor jouw klanten. Wil jij Sinclair installateur worden? Wij nodigen je graag uit voor een demonstratie of een gesprek. Neem contact met ons op.

Leestip:

Benieuwd naar ons assortiment van utiliteit en industriële warmtepompen? Bekijk hier alle informatie.