Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Sinclair airconditioning

Wij bieden met onze Sinclair airconditioners een kwalitatieve oplossing voor alle klimaatvraagstukken. Het doel? Duurzaam verwarmen of koelen op basis van kwaliteit met comfort voor jouw klant als resultaat. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. De innovatieve productontwikkeling en de uitstekende (technische) support hebben ervoor gezorgd dat het merk Sinclair hard is gegroeid.

Naast de hoge mate van bedrijfszekerheid en een optimale luchtverdeling zijn onderstaande kenmerken typerend voor Sinclair airconditioners:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Geluidsarm
  • Eenvoudig te installeren en in bedrijf te stellen
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • 5 jaar productgarantie

Bekijk de catalogus.

Gezonde luchtkwaliteit

Een Sinclair airconditioner koelt of verwarmt niet alleen de ruimte, maar verbetert ook de luchtkwaliteit. Dit komt omdat deze airconditioners voorzien zijn van Plasma-technologie. Door deze technologie wordt de lucht gezuiverd, verfrist en worden schadelijke bacteriën verwijderd.

Smart functies

Sinclair airconditioners kunnen eenvoudig worden beheerd vanaf smartphones of tablets met Android of iOS-besturingssystemen en ze zijn compatibel met diverse domotica systemen. Het aansturen kan zelfs via spraakassistenten, zoals Alexa en Google Assistant. Daarnaast zijn alle Sinclair airconditioners voorzien van een 8°C modus, deze houdt de kamertemperatuur constant op 8°C. Dit is erg handig als je voor lange tijd afwezig bent en voorkomt bevriezing en daardoor schade aan het systeem. In één oogopslag de specificaties van de hele range airconditioners zien? Bekijk en vergelijk de range hier.

Ontdek ons aanbod

Ons energiezuinige assortiment Sinclair airconditioners is zowel geschikt voor residentiële als commerciële toepassingen. Zowel de single-split alsook de multi-split systemen zijn voorzien van het koudemiddel R32. Is een volledig aircosysteem voor jouw klant geen optie? Dan is ons mobiele aircosysteem, op basis van het natuurlijke koudemiddel R290, een goede oplossing in warme of koude dagen. Daarnaast bieden wij een breed aanbod aan accessoires en toebehoren, installatiemateriaal en gereedschappen.

Kijktip: neem een kijkje in de showroom van Sinclair.

Leestip: het benodigde koelvermogen aan de hand van de inhoud van de ruimte berekenen? Dat doe je met het Celsis rekenmaatje.

Service en support

Jij als vakman hebt verstand van jouw product. Toch kan het zijn dat je ergens tegenaan loopt, waarbij je wat hulp kunt gebruiken, je graag advies wil of gewoon even wil sparren. Of het nou gaat om de ingebruikname tot foutcode, van installatie tot onderhoudsadvies. Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar en helpen jou natuurlijk verder wanneer dat nodig is. Op een persoonlijke manier, direct en door jouw eigen contactpersoon met verstand van zaken. Heb je liever dat er iemand op locatie met je meekijkt? Onze eigen service en technical support engineer(s) zijn er voor jou. Wij garanderen dat je op ons terug kunt vallen, zodat jouw project altijd een succes wordt.

Bekijk de Sinclair catalogus.

Word Sinclair installateur

Als installateur ben jij de expert in het creëren van een aangename en energiezuinige omgeving voor jouw klanten. Wij nodigen je daarom graag uit om de uitgebreide mogelijkheden van Sinclair airconditioning te bespreken en zo te ontdekken wat het Sinclair assortiment voor jou voor voordelen heeft. Wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de optimale airconditioning of warmtepomp oplossing voor jouw klanten. Interesse om Sinclair installateur te worden? Je bent van harte welkom voor een demonstratie of om met ons in gesprek te gaan.

Neem gerust contact met ons op.