Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Terugwinnen koudemiddel met Refbuster®: voordelen op een rij

Houd jij je bezig met onderhoudswerkzaamheden, retrofitten of het vernieuwen van koel- en klimaatinstallaties? Bekijk dan deze animatie video en ontdek welke uitdagingen Refbuster voor jou oplost.Als installateur weet je maar al te goed dat het afpompen en/of afvullen van koudemiddel uit een koel- of klimaatinstallatie een tijdrovende klus is. Tijd is echter kostbaar en daarom hebben wij dé oplossing om jou tijd en kosten te besparen conform de wettelijke eisen. Onze on-site koudemiddel afpomp- en afvulservice, genaamd Refbuster, is snel, efficiënt en voordelig. Met Refbuster bespaar je namelijk al snel 30 tot 60% op de kosten. Wij nemen het complete proces van jou als installateur voor onze rekening, van werkvoorbereiding en afpompen tot en met de administratie. Bovendien kun je bij ons terecht voor de levering van nieuw koudemiddel. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent: het installeren, repareren en onderhouden van installaties.

Refbuster is ontstaan als verlenging van de reeds jarenlange on-site afpomp- en afvulwerkzaamheden die Celsis op kleine schaal heeft uitgevoerd.

Maak van het afpompen en/of afvullen van koudemiddel geen tijdrovende klus en laat Refbuster jou volledig ontlasten. Bespaar tijd en kosten en vraag nu een offerte aan via 055 533 4529 of bezoek www.refbuster.nl voor meer informatie.