Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Sinclair Premium
Partner programma

Onze 6 beloftes aan de installateur

airconditioning en warmtepompen
Zorgen dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent, daar zorgen wij voor. Hierdoor kun jij onbezorgd onze single-split, multi-split airconditioners van Sinclair installeren. Word ook Sinclair Premium Partner en maak automatisch gebruik van alle voordelen van het Premium Partner programma. Een programma waarin wij jou 6 keiharde beloftes doen. Wat die beloftes zijn, dat lees je hieronder.

garantie

1. Garantie

"Vijf jaar garantie op alle producten. Wij vervangen niet het component, maar indien nodig de hele unit, zodat jij direct verder kunt."

Lees meer

Prijzen

2. Prijzen

"De hoogste kortingen. En extra bonusmogelijkheden aan het einde van het jaar."

Lees meer

Support

3. Support en service

"Altijd je eigen contactpersoon die je kan bellen met al je vragen over de producten. Hulp nodig bij de (eerste) installatie? Ook hier helpen we je mee verder."

Lees meer

Promotie

4. Promotie

"Wij helpen mee bij jouw promotie in de regio. Promotiemateriaal, custom-made acties of showroom modellen? Wij denken met je mee."

Lees meer

Trainingen

5. Trainingen

"Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door trainingen door de specialisten van Celsis of Sinclair."

Lees meer

Voorraad

6. Voorraad

"Wij leveren uit eigen voorraad. Dat geldt zowel voor de units als voor het installatiemateriaal, de gereedschappen of het koudemiddel. Eén adres voor jouw complete airco pakket. En als je wilt, leveren we het af op locatie."

Lees meer