Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

dixell xweb pro

Ontdek de XWEB500 PRO van Dixell

Jouw all-in-one beheer- en registratiesysteemcontroller

Het XWEB PRO assortiment heeft er een nieuw familielid bij: de krachtige Dixell XWEB500 PRO! Dit betekent dat de XWEB PRO-reeks, bestaande uit de eerder gelanceerde XWEB PRO 300D en XWEB PRO 500D (Dinrail modellen), is uitgebreid. De XWEB PRO-reeks is specifiek ontworpen voor middelgrote installaties, met maximaal 36, 50 of 75 apparaten, zoals benzinestations, supermarkten en goederenopslagfaciliteiten.

Veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen

De XWEB500 PRO is ontworpen voor gebruik in kantoor- en commerciële omgevingen. Met een flexibele 2-meter voedingskabel (voorzien van een EU-stekker en C7-connector) kan deze zowel aan de muur worden gemonteerd als een bureau-instrument worden gebruikt, waardoor het perfect is voor verschillende ruimtes.

Eenvoudige Installatie en gebruiksgemak

Dankzij het geïntegreerde LCD-scherm is het initiële configuratieproces eenvoudig en intuïtief. Het stelt je in staat om direct afwijkingen in de aanpassing van apparaten, die zijn aangesloten op het netwerk, te detecteren. De installatie van de XWEB500 PRO is moeiteloos en vereist geen gespecialiseerde technische interventie, waardoor je kostbare tijd en middelen bespaart.

Toepassingsmogelijkheden

De XWEB PRO-serie biedt maximale flexibiliteit en is geschikt voor diverse toepassingen, variërend van benzinestations tot grote supermarkten, buurtwinkels en restaurantketens. Met de nieuwe XWEB500 PRO kunnen nu ook toepassingen met wand- of bureaumontage moeiteloos worden beheerd, waardoor je volledige controle hebt over je bedrijfsomgeving.

Belangrijkste kenmerken

De XWEB500 PRO onderscheidt zich door zijn krachtige hardware, wat resulteert in aanzienlijke prestatieverbeteringen in verwerkingssnelheid, verwerking en visualisatie. De web gebruikersinterface maakt eenvoudige en snelle toegang tot informatie mogelijk, zelfs vanaf mobiele apparaten zoals smartphones, tablets of pc's.

Krachtige hardware

De nieuwe hardware van de XWEB500 PRO zorgt voor een geoptimaliseerde verwerkingssnelheid en snelle toegang tot webpagina’s. De CPU is maar liefst 2,8 keer sneller dan het vorige XWEB500 EVO-model. Hierdoor worden software-updates, gegevensanalyse en parameterwijzigingen nog sneller uitgevoerd.

Compatibiliteit

De XWEB500 PRO is compatibel met bibliotheken, back-ups en configuraties die zijn gebruikt in de XWEB500 EVO vanaf versie 5.6 en later.

Connectiviteit

Met de mogelijkheid om verbinding te maken met een bestaand Wifi-netwerk of een eigen toegangspunt te creëren, biedt de XWEB500 PRO maximale flexibiliteit. De dubbele RS485-serial port zorgt voor efficiënte, snelle en stabiele communicatie. De aansluiting is hetzelfde gebleven als bij het vorige model. Wel zo snel bij vervanging. De tweede USB-poort maakt gelijktijdige aansluiting van een geheugenstick en een Wifi-dongle mogelijk maakt.

Gebruikersinterface

Het LCD-scherm zorgt voor snelle en intuïtieve bediening, waardoor de gebruiker bepaalde LAN-netwerkgegevens kan openen en configureren en opdrachten zoals setpoints, ontdooien en algemene opdrachten kan verzenden.

De XWEB500 PRO is beschikbaar vanaf begin 2024 met een standaard levertijd. Wil je meer informatie of advies? Ons verkoopteam is slechts 1 telefoontje van je verwijderd. Bel daarom 055 533 45 29 of vul het contactformulier in. Of bestel de XWEB500 PRO in onze webshop.

Datum

1 december 2023

Terug naar het overzicht