Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Monoblock airco

Voor installateurs die streven naar efficiëntie en professionaliteit is een Sinclair monoblock R290 de ideale keuze. Met een focus op eenvoudige installatie en betrouwbare prestaties biedt deze monoblock-airco niet alleen gemak voor jou als installateur, maar ook hoogwaardige klimaatbeheersing voor jouw klant.

Daarbij komt dat het een ideale oplossing is om te koelen of te verwarmen zonder buitenunit. Een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor toepassingen waarbij het niet mogelijk is een buitenunit te plaatsen.

De Sinclair monoblock op propaan is ontworpen met installatiegemak in gedachten. De gestroomlijnde installatieprocedure wordt ondersteund door duidelijke documentatie, waardoor installateurs snel en nauwkeurig hun werk kunnen doen. Lever indrukwekkende prestaties aan jouw klanten met deze betrouwbare en efficiënte airco-oplossing.

Niet alleen voor jou als installateur, maar ook voor jouw klant is duurzaamheid van essentieel belang. Dit monoblock op propaan biedt naast een mooi ontwerp ook langdurige betrouwbaarheid. De hoogwaardige materialen en constructie zorgen ervoor dat deze airco bestand is tegen de uitdagingen van intensief gebruik, waardoor klanten kunnen rekenen op een langdurige werking.

Lees meer

Filter
Sinclair Monoblock ASM-12PI 3,5/2,9kW
5600001700

Bruto prijs : € 3.066,00
exclusief BTW