Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

De Installatie Vakbeurs Hardenberg, kom jij ook?

Stap binnen in de wereld van comfort en energie-efficiëntie. Bezoek onze stand op de Installatie Vakdagen!

Op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van koel- en klimaattechniek? Wil je jouw kennis upgraden en waardevolle inzichten opdoen? Dan mag je de Installatie Vakdagen niet missen! Tijdens deze beurs, die plaatsvindt van 12 tot en met 14 september a.s. in Hardenberg, krijg je de kans om je onder te dompelen in de wereld van comfort en energie-efficiëntie.

Onze stand, met standnummer 457, is dé plek waar je met al jouw vragen en uitdagingen op het gebied van koel- en klimaattechniek terecht kunt. Bij ons kun je de nieuwste Sinclair airconditioners en warmtepompen van dichtbij ervaren en bekijken. Ontdek zelf de veelzijdigheid van onze producten, waaronder de Ray, Keyon, Terrel, Console, monoblock, cassette, kanaal units en mobiele airco’s. Daarnaast presenteren we natuurlijk met trots onze krachtige S-Therm Yukon warmtepompen, verkrijgbaar in zowel split- als all-in-one systemen, monoblock-uitvoeringen en warmtepompboilers. Deze Yukon warmtepompen dragen het Europese A+++ energielabel en komen in aanmerking voor ISDE subsidies.

We begrijpen dat je drukke agenda mogelijk overdag beperkte tijd biedt. Daarom kun je de Installatie Vakdagen ook in de avonduren bezoeken. De beurs is geopend tot 21:00 uur, zodat je ook na werktijd langs kunt komen. Bovendien zijn er gratis horecafaciliteiten en is er volop parkeergelegenheid beschikbaar.

Meld je vandaag nog gratis aan voor een bezoek aan de Installatie Vakdagen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op stand 457 van 12 tot en met 14 september a.s.


Datum

20 juli 2023

Terug naar het overzicht