Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

BITZER Greenpoint

Green Point services

Het Green Point netwerk is gericht op het voldoen aan al jouw wensen als klant. Wij zorgen er voor dat jij de juiste ondersteuning krijgt.
Green Point specialisten bieden een breed scala van diensten. Het biedt de mogelijkheid aan technici om met elkaar naar oplossingen te zoeken.
Compressor reparaties en revisies, originele reserveonderdelen en olie, intelligente en proactieve diensten. Daar staat Celsis voor. Wij sluiten geen compromissen als het gaat om kwaliteit en ons werk start waar andere aanbieders ophouden.
Jouw voordeel:
  •  Vervanging, hergebruik en reparaties zijn economische oplossingen.
  •  Volledige service: inspectie en vervanging van alle slijtagedelen en veiligheidsonderdelen.
  •  Upgrades en optimalisatie voor compressoren.
bitzer greenpoint

Spare parts

De uitgebreide voorraad van originele reserveonderdelen is de extra garantie voor de betere en snellere service. Er worden alleen 100% originele BITZER reserveonderdelen gebruikt in de workshop voor onderhoud en reparaties.
De kwaliteit, de betrouwbaarheid en de veiligheid van originele reserveonderdelen is niet te vergelijken met kopieën. Kopieën kennen niet de kwaliteitsnormen en tolerantie criteria die worden gebruikt bij BITZER compressoren.

Revisie

Een revisie of ruilcompressor is alleen interessant als er ook een oude of defecte compressor retour komt. Binnen 14 dagen nadat de revisiecompressor is geleverd dient de oude of defecte compressor ingeleverd te zijn. Voor de staat waarin de oude of defecte compressor verkeerd gelden dezelfde regels als hierboven beschreven. Dit geldt ook voor het reviseren van compressoren, bijvoorbeeld lagerrevisie van schroefcompressoren.

Datum

17 juni 2020

Categorieën

Product nieuws

Terug naar het overzicht