Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Heb je al kennis gemaakt met onze range warmtepompen

maxa hwa1 a h 109kw 345kw

R410A

maxa i hpv5 40kw 70kw

R32

aerre perseo 25 200kw big

R290

maxa hi t hi t2

Besturingslogica

maxa caddy 300 800l big

Tanks / Boilers

maxa fan coil ve 1 4 10 7kw

Binnendelen

Ontdek onze range warmtepompen voor utiliteit/woningbouw

Plug & play, maximaal rendement en in de fabriek getest en geprogrammeerd voor een snelle start, zomaar even wat eigenschappen van de door Celsis gelanceerde range warmtepompen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met een tank en boiler serie, binnendelen en besturingslogica. Een compleet pakket voor commerciële, industriële, maar ook voor woningbouw toepassingen. Een interessant en compleet concept dat reeds meerdere malen succesvol in de branche is geïmplementeerd. Met deze uitgebreide lijn warmtepompen speelt Celsis in op een sterk groeiende vraag uit de markt.

Het aanbod warmtepompen

MAXA en AERRE (Tecnofreddo) zijn de 2 van oorsprong Italiaanse merken die UNIECHEMIE via de installateur levert aan utiliteitsbouwers. De warmtepompen (en koelers, oftewel chillers) kunnen zowel in de nieuwbouw als in de renovatiesector worden ingezet.
"Breed aanbod, doordacht en getest concept, Eurovent certificering, subsidiemogelijkheden en een SEER & SCOP van A+++ (hoger dan marktconform), dit maakt onze MAXA warmtepompen een gewilde range "

MAXA warmtepompen R410A

We beginnen bij de MAXA R410A range. Deze range is Eurovent gecertificeerd, zodat ze voldoen aan de Europese prestatie- en geluidsnormen. De range omvat een achttal warmtepompen, beschikbaar in meerdere versies in de capaciteiten 6kW tot 349kW.

Maxa warmtepompen R32

De tweede belangrijke range van MAXA zijn de R32 warmtepompen. Deze zijn geschikt voor zowel commerciële als industriële toepassingen in een capaciteitsrange 4kW tot 85kW. Met een laag GWP (Global Warming Potential, oftewel broeikasbijdrage) van 675 heeft deze range een grote marktpotentie. Doordat deze R32 warmtepompen in energieklasse A++ of zelfs A+++ vallen, zijn deze een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast zijn deze warmtepompen verkrijgbaar in (zeer) geruisarme uitvoeringen.

De gehele range MAXA warmtepompen is uitbreidbaar met een lange lijst aan accessoires om het aanbod voor u als vakman compleet te maken. Verder zijn een aantal van deze MAXA warmtepompen in de ISDE subsidie apparatenlijst van 2020 opgenomen.

AERRE warmtepompen R290

Tot slot de AERRE R290 oftewel de propaan serie van Tecnofreddo. De PHMC(D), een warmtepomp met omkeerbare cyclus, is een luchtgekoelde warmtepomp met een capaciteitsrange van 25 - 200 kW. Deze maakt deel uit van dezelfde ECO3-serie als de propaan chillers van Celsis. Deze range, op basis van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan), maakt het een duurzame en milieuvriendelijke keuze.
aerre perseo 25 200kw big

Ondersteuning installateur

Installaties worden steeds complexer door nieuwe technologieën, de tijdsdruk wordt hoger en de beschikbare mankracht steeds beperkter. Dit is de reden dat Celsis installateurs ondersteunt bij het inbedrijfstellen van bij Celsis aangeschafte installaties.

Jouw voordelen:

  • Besparing kostbare tijd
  • Specialistische hulp
  • Passend advies
  • Juiste ondersteuning
Wil je meer informatie omtrent ons aanbod warmtepompen, chillers, besturingslogica, binnendelen of over de tank en boiler serie? Ons team helpt je graag verder via 055 533 45 29. 
De catalogus van MAXA ontvangen?
 Vraag deze via onderstaande button.

Datum

23 oktober 2020

Categorieën

Product nieuws

Terug naar het overzicht