Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

brl100

BRL 100 training: ga met vertrouwen je audit/certificering tegemoet

Wil jij je BRL100 2.0 certificering behalen? En ben je aan het voorbereiden op de audit, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is onze BRL 100 training echt iets voor jou. In deze training vertellen we je welke stappen je moet doorlopen om te voldoen aan de BRL 100 2.0 en helpen we je met het opstellen van de documenten die je hiervoor nodig hebt. We bereiden je volledig voor op de audit, die jij vervolgens door een geaccrediteerde instantie laat uitvoeren. Hierdoor ga je met een gerust hart de audit en certificering tegemoet.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijke training in kleine groepen (max. 5 bedrijven) nemen we je mee door alle stappen en documenten die tijdens een audit behandeld worden. Ook bieden we de mogelijkheid om jouw gereedschappen te laten kalibreren. Die neem je na afloop van de training dus gecertificeerd en gereed voor de audit weer mee naar huis. Wel zo handig.

Beschik jij nog niet over het juiste gereedschap? Dan hebben wij speciaal voor jou een BRL 100 starterset voor een scherpe prijs.

Beschik jij reeds over een BRL 100 certificaat en wil je alleen je gereedschap opnieuw laten kalibreren? Geen probleem, ook daarvoor hebben wij een oplossing: onze BRL 100 kalibratieservice.

Wat neem je mee naar de BRL 100 2.0 training?

Laptop (met Word) voor het opstellen van jouw handboek, bedrijfslogo (digitaal) en eventueel jouw te kalibreren gereedschappen.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

We starten met een korte introductie. Vervolgens nemen we je mee door het handboek en bespreken we de wet- en regelgeving. Daarna zorgen we dat alle documenten zoals het handboek maar bijvoorbeeld ook de werkinstructies, gereedschappenlijst en koudemiddelbalans werken aangepast zijn op jouw organisatie. Aan het einde van de dag heb jij dus alles op orde om de audit met vertrouwen tegemoet te zien. En uiteraard zorgen wij gedurende de dag voor een lekkere lunch.

Tijdsduur

09:00 - 16:00 uur in Apeldoorn.

Kosten

Slechts €799,00 per bedrijf. Deze worden in sommige gevallen overigens vergoed door WijTechniek voor Techniek Nederland-leden.

Meer informatie over onze BRL 100 training vind je hier. Gelijk inschrijven? Gebruik dan ons aanmeldformulier.

Word ook audit-klaar met onze BRL 100 training!

Leestip: wat betekent de BRL 100 2.0 voor jou als installateur? Ben jij zzp'er? Lees dan het blog: BRL 100 certificering: een handleiding voor zzp'ers.

Datum

12 februari 2024

Terug naar het overzicht