Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

BRL 100 training

Wil jij voldoen aan de eisen beschreven in de BRL100 2.0? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag met advies en begeleiden het hele aanvraagtraject. Daardoor ben jij goed voorbereid en vraag je met vertrouwen de audit door een extern bedrijf aan.

Schrijf je nu in

Hoe werkt de ondersteuning?

Tijdens een persoonlijke begeleidingstraining praten we jou bij over welke stappen je moet doorlopen om te voldoen aan de BRL 100 2.0 en welke documenten je hierbij nodig hebt. Vervolgens helpen wij jou bij het opstellen van deze documenten. Doordat de trainingen in kleine groepen van maximaal 5 bedrijven worden georganiseerd, is persoonlijke aandacht gegarandeerd. En helemaal mooi: terwijl jij in training zit, zorgen wij dat alle gereedschappen die je ’s ochtends meeneemt, na afloop van de training zijn gekalibreerd. Heb jij de benodigde gereedschappen nog niet in bezit? Ook geen probleem! Wij hebben alles wat jij nodig hebt op voorraad liggen. Hoe dan ook, aan het einde van de dag verlaat jij de training met een kant-en-klaar handboek, alle benodigde gereedschappen met certificaten die voldoen aan de laatste eisen en ben je op de hoogte van de regels en plichten waaraan jij moet voldoen.

Om een trainingsdag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen we jou het volgende mee te nemen:

  • Een laptop waarop wij jouw handboek kunnen gaan opstellen.
  • Jouw bedrijfslogo in een digitaal afbeeldingsbestand (bijvoorbeeld .jpg, .png of .ai extensie). Deze hebben we nodig bij het maken van jouw handboek.
  • Het gereedschap dat je wilt laten kalibreren.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Benieuwd hoe een dag eruitziet? We beginnen met een korte introductie en een kop koffie. Vervolgens gaan we aan de slag met het opzetten van het benodigde handboek, de wet- en regelgeving van BRL 100 2.0, het opzetten van de benodigde werkinstructies, het ontwikkelen van de gebruikershandleiding, de benodigde gereedschapslijst en de koudemiddelbalans. Aan het einde van de dag controleren we de gekalibreerde gereedschappen en certificaten.

Voor een heerlijke lunch wordt natuurlijk gezorgd..

Een BRL 100 2.0 training begint om 09:00 uur bij ons in Apeldoorn en duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Wat zijn de kosten?

Om persoonlijke aandacht te garanderen zijn er maximaal 5 bedrijven die gelijktijdig deel kunnen nemen aan een training. Per bedrijf mogen er maximaal 2 medewerkers deelnemen aan de training. De kosten hiervoor bedragen slechts € 799,00 per bedrijf en kunnen in veel gevallen worden ingediend bij WijTechniek, mits je lid bent van Techniek Nederland.