Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

krauma easyfix

De Krauma® Easyfix : een innovatieve doorbraak in de warmtepomp installatiewereld

Warmtepompen hebben de manier waarop we onze huizen verwarmen en koelen veranderd, maar de innovatie stopt niet. Celsis introduceert de Krauma® Easyfix buffertank: een doorbraak in de wereld van warmtepompinstallaties. Dit innovatieve, unieke plug-and-play systeem garandeert een optimale comforttemperatuur. De module is ontwikkeld om het installatieproces te vereenvoudigen en te versnellen en is uniek in zijn soort. Krauma® Easyfix kan worden toegepast in verschillende configuraties van warmtepompen en verwarmingssystemen.

krauma easyfix

Kenmerken Krauma® Easyfix

Door het effectief scheiden van het primaire circuit (warmtepomp) van het secundaire circuit (warmwater distributiecircuit), vermindert de Krauma® Easyfix warmteverlies en verbetert de algehele energie-efficiëntie van het warmtepompsysteem aanzienlijk.

Het compleet uitgeruste, compacte plug-and-play systeem is, dankzij de voorgemonteerde wandbeugel, eenvoudig te installeren. Dit biedt jou als installateur veel installatiegemak en levert jou al snel tot 4 uur installatietijdwinst op!

De Krauma® Easyfix is uitgerust met (veiligheids)componenten van gerenommeerde Europese merken. Daarbij is het Easyfix systeem 100% compatibel met alle soorten en merken warmtepompen, dus ook met onze Sinclair S-Therm Yukon warmtepompen.

Het symmetrische ontwerp van de Krauma® Easyfix maakt het mogelijk dat het secundaire circuit aan beide zijden van de module kan worden gemonteerd. Er hoeven slechts twee onderdelen ter plaatse te worden omgeschakeld. In onze Krauma® Easyfix leaflet ontdek je meerdere installatieschema’s en configuratie voorbeelden inclusief technische data.

Interesse in Krauma® Easyfix?

Ook tot 4 uur besparen op je installatietijd? Je installatieproces vereenvoudigen? De algehele energie-efficiëntie van het warmtepompsysteem van jouw klant verbeteren? Neem dan contact op met ons verkoopteam via 055 533 45 29 of bestel jouw Krauma® Easyfix in onze webshop.

Datum

18 januari 2024

Terug naar het overzicht