Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Whitepaper: 6 pagina's om jouw kennis uit te breiden!

Jouw warmtepompenkennis uitbreiden? Dat kan!

De warmtepomp speelt een steeds belangrijkere rol bij het verwarmen en/of koelen in woningbouw- en utiliteittoepassingen. In 2050 moet de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Tijd om de balans op te maken, waarbij deze whitepaper een handig hulpmiddel is om jouw kennis met betrekking tot warmtepompen uit te breiden.

Ken jij de diverse varianten van elektrische warmtepompen? Welk principe ligt ten grondslag aan een warmtepomp? Wat zijn de voordelen van lucht/water warmtepompen? Ben jij op de hoogte van de gunstige bijkomstigheden, zoals subsidiemogelijkheden van warmtepompen? Aan welke certificeringseisen en regelgeving moet je voldoen bij het toepassen van warmtepompen? Allemaal vragen waar jij het antwoord op vindt in onze whitepaper.

De digitale versie is beschikbaar in een bladerversie, deze kan je voorzien van eigen notities. Handig om snel de voor jou relevante pagina’s terug te vinden. Natuurlijk kan je onze whitepaper ook downloaden en printen.

N.B. De keuze van het koudemiddel bepaalt of je gaat voor een duurzame oplossing. De F-gassenverordening speelt hierin een bepalende factor.

UNIECHEMIE - Whitepaper warmtepompen