Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

CS 290 Greenline DX (R290)

De serie CS 290 Greenline DX insteekunits omvat hoogwaardige en compacte eenheden. De selectie is gestandaardiseerd, maar omvat de mogelijkheid om extra opties toe te voegen om de insteekunits aan te passen voor speciale toepassingen. De insteekunits zijn een perfecte keuze voor restaurant keukens, bakkerijen, distributiecentra en meer. De insteekunits zijn standaard uitgerust met het natuurlijke koudemiddel R290.

De insteekunits zijn verkrijgbaar in de Mini, Midi, Maxi en Mega series, met koelvermogens van 0,85 kW tot 13,3 kW. Alle insteekunits worden voor levering getest in het testcentrum om een maximale energie-efficiëntie en bedrijfsveiligheid te garanderen. De insteekunits kunnen worden uitgerust met tal van extra opties, zoals de toevoeging van een watergekoelde condensor, lage temperatuur, split unit of met een speciaal ontwerp voor lage geluidsemissies.

De compacte installaties bestaan uit een machine deel en een verdamperdeel die met elkaar verbonden zijn tot één enkele compacte eenheid. De insteekunits zijn volledig operationeel bij levering. Het is slechts een kwestie van monteren en aansluiten. Kies de juiste maat op basis van de grootte van de ruimte en de temperatuurvereisten. Let wel dat bij het gebruik van R290 als koudemiddel, het minimum volume in acht moet worden genomen. Voor de technische gegevens verwijzen wij jou graag naar de brochure welke ter download op deze pagina wordt aangeboden.

Meer weten omtrent de CS 290 Greenline DX insteekunits? Neem dan contact op met ons team via 055 533 45 29 of mail naar verkoop@celsisbv.nl.

Download de brochure
R290-greenline-dx-insteekunit