Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Warmtepompen utiliteit / industrieel

MAXA warmtepompen R410A

De MAXA R410A range bestaat uit een achttal warmtepompen en is geschikt voor commerciële en industriële toepassingen. Ieder type warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende versies.

De MAXA warmtepompen op basis van het koudemiddel R410A zijn Eurovent gecertificeerd, dat betekent dat deze range aan strenge capaciteitscontroles zijn onderworpen. De certificering geeft een garantie dat de producten voldoen aan de Europese prestatie- en geluidsnormen.

MAXA warmtepompen R32

De MAXA R32 range is tevens Eurovent gecertificeerd en bestaat uit een viertal warmtepompen en is geschikt voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Met een GWP van 675 en een energieklasse van respectievelijk A++ en A+++ zijn deze warmtepompen een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast zijn deze warmtepompen verkrijgbaar in een geruisarme en zeer geruisarme uitvoering.

MAXA warmtepompen / chillers - binnendelen/accessoires

Voor onze MAXA warmtepompen bieden wij een compleet assortiment binnendelen en accessoires. Van ductable terminal units, cassettes tot ultra dunne fan coils.

MAXA besturing / regeling

Van multifunctionele afstandsbedieningssystemen met touchscreen, supervisie, monitoring- en analysesystemen tot intelligente systemen zoals de 7-Touch en communicatie interface om de nieuwe generatie MAXA modellen te verbinden met protocollen van domotica.

MAXA warmtepompen tanks / boilers

Een complete serie tanks en boilers voor opslag van gekoeld en warm water, warmtepompen voor sanitair warm water, wandgemonteerde warmtepompen voor tapwater tot buffervaten voor warmwaterproductie en installaties.

Tecnofreddo warmtepompen en chillers

Tecnofreddo warmtepompen R290

De warmtepompen range van Tecnofreddo is gebaseerd op basis van het koudemiddel R290 (propaan). Deze lijn warmtepompen maakt onderdeel uit van de ECO3 serie waar onze R290 (propaan) chillers ook onderdeel vanuit maken. Dezelfde vertrouwde kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk mogelijkheden. Dit, in combinatie met het natuurlijke koudemiddel R290, maakt het een duurzame en milieuvriendelijke keuze.

Zowel de MAXA warmtepomp range als de Tecnofreddo range is uitbreidbaar met een ruim aanbod accessoires. Een compleet aanbod dus! Typerend voor de MAXA range is dat deze zijn ondergebracht in een hoger SEER en SCOP rendement dan het marktgemiddelde. We kunnen dan gerust spreken over een MAX(A)imaal rendement.

Tecnofreddo R290 (propaan) chillers

‘Chillen met groene koude’, een compleet naslagwerk aangaande onze AERRE R290 (propaan) chillers. Een luchtgekoelde chiller waar wij als koel- en klimaattechnisch team vierkant achter staan!