Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

HWA-A/FC 53kW-174kW

Uitvoeringen

HWA-A/FC Water chiller met “free cooling” sectie


Download de brochure voor de specificaties en accessoires

Technische eigenschappen

  • Frame: zelfdragend gegalvaniseerd stalen frame beschermd met polyester poedercoating. Gemakkelijk te verwijderen panelen geven toegang tot de binnenzijde van de unit ten behoeve van onderhoud en andere noodzakelijke activiteiten
  • Compressoren: scroll met oliekijkglas. Deze zijn voorzien van interne bescherming tegen oververhitting en een carterverwarming Gemonteerd op rubberen schokdempers.
  • Ventilatoren: axiale ventilatoren direct gekoppeld aan een driefasige elektromotor met externe rotor. Op de luchtstroomafvoer (uitblaas) is een veiligheidsventilatorbescherming gemonteerd.
  • Condensor: bestaat uit een vinnenbatterij met koperen buizen en aluminium vinnen. De extra circuits aan de koudemiddelzijde zijn gemaakt om één circuit te creëren voor de modellen 0252 ÷ 03128 en twee onafhankelijke circuits te creëren voor de modellen 04149 ÷ 04171.
  • Verdamper: AISI 316 roestvaststaal gesoldeerd c.q. gelast plaattype: met één circuit aan de koudemiddelzijde en één aan de waterzijde voor de modellen 0252 ÷ 03128; met twee onafhankelijke circuits aan de koudemiddelzijde en een aan de waterzijde voor de modellen 04149 ÷ 04171.
  • Elektrisch paneel: bevat een hoofdschakelaar met deurvergrendeling, zekeringen overbelastingsbeveiliging voor compressoren en thermocontacten voor ventilatoren, snelheidsregelaar voor ventilatoren, interface relais en elektrische terminals voor externe verbindingen.
  • Microprocessor voor automatisch beheer van de unit. De bedrijfsstatus van het apparaat is op elk moment te bekijken. Dit om de ingestelde en actuele watertemperatuur te controleren en, in het geval van een gedeeltelijke of totale blokkade van de werking, te duiden in de regeling. Naast deze functie is ook het beheer van het ‘Free-Cooling-systeem’ in de veiligheidsmaatregelen meegenomen.
  • Koelmiddelcircuit: geproduceerd met koperen leidingen. Verder hebben alle modellen de volgende componenten: thermostatisch expansieventiel met externe egalisatie, droger/ filter niveau- en vochtigheidsindicator, hoge- en lagedrukmanometers (vaste kalibratie).
  • Watercircuit: bevat warmtewisselaar, 3-wegklep, verdamper, temperatuursensor, antivriessensor, drukverschilschakelaar, handmatige ontluchtingskleppen en waterafvoer.

Gemonteerde accessoires

IM Beveiligingsmodule
SL Geruisarme uitvoering
RFM Afsluiter koelcircuit op de persleiding
RFL Afsluiter koelcircuit op de vloeistofleiding
CC Condensatieregeling tot -20 ° C
BT Apparaat voor lage watertemperatuur. CC-accessoire altijd inbegrepen.
EC EC Inverter-ventilatoren
TX Condensorblok met gecoate lamellen
SI Intern buffervat
PS Enkele circulatiepomp
PD Dubbele circulatiepomp
SS Soft starter
IS Seriële interface RS 485

Losse accessoires

MIN Rubberen trillingsdempers
CR Trilling dempende veerbevestigingen
RP Condensor blok beschermroosters
RP Y-zeef
AG Touchscreen-display
AM Afstandsbediening

Extra 

GL Verpakking in houten krat voor speciaal transport