Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA SLIM LINE FAN COIL

Slanke, veelzijdige en dunste fan coil

Nieuw assortiment slim line fan coil 10% smaller

Eenvoudige installatie: door de afwezigheid van roosters aan de voorkant kan de Grimper Fan op een veelzijdige manier worden geïnstalleerd, zelfs in de meest krappe ruimtes. Dankzij het innovatieve ventilatiesysteem wordt de batterijprestatie gegarandeerd, omdat er wordt gewerkt met onderdruk. Het frontpaneel van gehard glas kan aan beide zijden worden gemonteerd om links of rechts leidingen aan te kunnen sluiten zonder extra handelingen (VSL-model). Door de DC-invertertechnologie hebben deze units een extreem laag geluidsniveau. De mogelijkheid bestaat om een regelaar in de unit op te nemen.

Download de brochure voor de specificaties en accessoires


Optioneel WIFI top

De ‘Top’ is een zwart touchscreen met Wifi-functie voor eenvoudig beheer vanuit een smartphone via een app. Het is mogelijk om een netwerk van machines te beheren voor meerdere woningen en voor hotelstructuren, kantoren en openbare gebouwen. De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android-systemen.

maxa slimline fan coil

De slim line fan coil bestaat uit 3 productlijnen om maximale flexibiliteit in elke installatie te krijgen

  • MSL is perfect voor installatie aan de wand. Door zijn dikte van 12 cm is hij dunner dan een unit van een airco splitsysteem.
  • BSL  is oorspronkelijk bedoeld voor in sanitaire ruimten. Je kunt deze ook gemakkelijk achter een deur of in een kleine ruimte installeren.
  • VSL is ontworpen naar aanleiding van de behoefte in grote veelzijdigheid in vloer/plafond installaties. Linkse of rechtse aansluitingen zijn beschikbaar.