Facebook pixel
Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA Hi-T & Hi-T2

Multifunctioneel afstandsbedieningssysteem

De Hi-TV415 is een afstandsbediening met touchscreen voor gecentraliseerd beheer van een netwerk van chiller/warmtepompsysteem. Het systeem kan ook worden gebruikt voor gedeeltelijke functies (bijvoorbeeld als afstandspaneel voor een enkele chiller / warmtepomp of als kamerthermostaat om het beheren van sommige fancoil-zones). De Hi-TV415 integreert vochtigheid en temperatuursensoren voor de thermo-hygrometrische analyse van de omgeving en voor het beheer van het dubbele setpoint voor vloerverwarmings-systemen die gebruikmaken van een ontvochtiging systeem. De intuïtieve interface vereenvoudigt het gebruik van de besturing; alle functies zijn gemakkelijk in te stellen door het gebruik van een overzichtelijke interface. Deze afstandsbediening bewaakt en onderzoekt periodiek het netwerk, bijvoorbeeld een cyclustijd die verstrijkt tussen de signalering of opdrachtaanvraag en de activering van de functie. De cyclustijd is afhankelijk van de capaciteit van de fan-coil units en/of het warmtepompen netwerk.

Download de brochure voor de specificaties en accessoires

Sanitaire waterfunctie

De mini warmtepompen kunnen ook sanitair tapwater produceren door middel van een externe 3-wegklep en een boiler van geschikte grootte. Door een verbinding te maken in cascade met meerdere mini warmtepompen kan de gebruiker beslissen of alle of slechts een enkele van deze warmtepompen mogen deelnemen aan de functie “sanitair water” .

Chronothermostaat functie

Het Hi-TV415-paneel bevat de wekelijkse chronothermostaatfunctie met 2 temperatuurniveaus, T en Teco, beide voor de diverse afgiftesystemen zowel voor verwarming als koeling. De chronothermostaat regeling kan afzonderlijk de temperatuur realiseren van het hydraulisch buffervat en van de warmtepomp.

Wat is nieuw in Hi-T2

De nieuwste versie van de Hi-TV415 is de Hi-T2 versie deze is compatibel met de nieuwe elektronica die op de modellen: i-MAX, HWA1-A, i-HP 0135-0250F-0270, i-32V5 is gemonteerd. Deze versie maakt het gebruik van RFCmodules op ventilatorconvectoren mogelijk.