Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA 7-Touch

Hét intelligente systeem voor comfort in jouw woning

Een intelligent systeem dat zorgt voor comfort in jouw woning. Via de sensoren in de ruimten en in samenwerking met clouddiensten, rekent het systeem het beste comfort voor je uit in elke omgeving. Daarnaast regelt het de temperatuur, vochtigheid en de aanpassingen voor luchthoeveelheid. De 7-Touch heeft een 7 inch (18cm)-display met een eenvoudige en intuïtieve interface controle van de thermische conditie van elke ruimte.

Download de brochure voor de specificaties en accessoires
maxa 7 touch

Kenmerken

 • Koelen en verwarmen
  Geïntegreerd beheer van de warmtepomp en stralingspanelen. Automatische regeling van de ventilatorsnelheid op basis van gewenste temperaturen.
 • Sanitair water
  Beheer de warmtepomp voor de productie van sanitair tap warmwater in een boiler.
 • Ventilatie
  Beheer van luchtuitwisseling. Integratie met verwarming en koelfuncties. Automatische activeringen op basis van de ingestelde tijd programma's.
 • Efficiëntie
  Automatische uur programmering dankzij de zelflering (adaptief) functie. Automatische meldingen van afwijkingen in het verbruik.
 • Cloud
  Geïntegreerde internetdiensten met wifi- of LAN-verbindingen.
 • Controle
  Door smartphone-applicaties “My MAXA”.
 • Cascade
  Cascademanagement van meerdere warmtepompen in cascade geplaatst.
De 7-Touch biedt een breed scala aan (uitbreidings)mogelijkheden welke wij onderstaand voor jou uiteen hebben gezet:

HUB

Versie zonder display als alternatief voor 7-Touch. Het volledige beheer van comfort in de ruimten wordt toevertrouwd door de regeleenheid in het elektrische paneel van het woning. Middels jouw eigen smartphone kan je de instellingen overal bekijken en wijzigen met de “My MAXA” app.
maxa 7 touch hub

Compact-8 & MTH

Compacte-8 Modbus I/O uitbreidingsmodule voor fan coil en vloerverwarming beheer, met 8 relais, 2 digitale ingangen belangrijk voor de temperatuurregeling. Installatie op DIN-rail. MTH is een actieve microprocessorsensor voor het meten van de omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid
maxa 7 touch compact 8 mth

R-Touch

Zone-thermostaat met aanraakscherm met ingebouwd paneel in verticale 503-doos om de thermoregeling van een klimaatzone via een temperatuursensor te beheren. De gebruiker kan de setpointwaarden voor de klimaatzones instellen.
maxa 7 touch r touch

My MAXA: App & Portal

Beheer op afstand. De ‘my MAXA’ app is een innovatief temperatuurcontrolesysteem dat zorgt dat jouw smartphone als het hoofdpaneel voor jouw woning functioneert. Door de ‘my MAXA’ app kan men de temperatuur van de ruimten, de uur programmering, het in- of uitschakelen en het volledige beheer van de geïnstalleerde warmtepompen in uw woning regelen. De app is gratis, je kunt deze downloaden vanuit Google Play en de Apple Store.


maxa 7 touch app portal

Spraakbesturing

Met de Hub of 7-Touch kan je in jouw woning de verschillende thermoregulatiezones beheren, ook met jouw stem middels toepassingen zoals Amazon Alexa en Google Home. Je kunt de temperatuur in de woning zelfs in de verschillende ruimten aan- en uitzetten, specifiek de warmtepomp met verwarming beheren en zelfs van buitenaf het koelen van de ruimten besturen via de speciale app.

My.maxa.it portal

Je kunt via een browser in het systeem inloggen voor begeleiding van jouw airconditioning en verwarmingssystemen. Via de MAXA Portal beheer je de wekelijkse programmering van instellen, kan je variabele systeemgrafieken visualiseren, de alarmgeschiedenis controleren en je kunt klimatologische trendgrafieken checken. Daarnaast kan je de parameters van warmtepompen instellen, erg gebruiksvriendelijk in het geval van snel onderhoud. Bij werking buiten de ingestelde parameters ontvang je een waarschuwing (alarm). Dit is nuttig voor service en onderhoudsinstallateurs of voor het beheer van grote systemen in hotels, campings of in commerciële toepassingen.

Kit MAXA 7-Touch

Overzicht van aansluitschema

Kit MAXA HUB

Overzicht van aansluitschema

maxa 7 touch kit maxa 7 touch
maxa 7 touch kit maxa hub