Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA HWA-A/FC 27kW-42kW

Uitvoeringen

HWA-A/FC Alleen koeling

HWA-A /FC/SP Alleen koeling met tank en pomp


Download de brochure voor de specificaties en accessoires


Frame

Draagframe, in verzinkte plaat beschermd met polyester poedercoating, RVS schroeven.

Compressor

Scroll hermetische 3-fase compressor, compleet met overbelasting beveiliging (klixon) ingebed in de motor en het carter. Indien nodig gemonteerd op rubber om trillingen te absorberen.

Ventilator

Axiaal type met lage snelheid en speciaal vleugelprofiel. Ze zijn direct gekoppeld aan externe rotormotoren met beschermingsgraad IP54 en zijn uitgerust met condensatiecontrole. Op de luchtuitlaat is een beschermrooster geplaatst.

Condensor

Uitvoering in koperen buis met opgeperste aluminium lamellen.

Verdamper/Ccondensor

In AISI 316 roestvrijstalen gesoldeerde platen type. De verdamper is geïsoleerd met flexibel materiaal met gesloten celstructuur.

maxa hwa a fc 27 42kw

Elektrisch paneel

Het elektrisch paneel bevat een hoofdschakelaar met veiligheidsvergrendeling voor de deur, zekeringen, overbelastingbeveiliging voor compressoren en pomp.

Microprocessor

Om de volgende functies te besturen: regeling van de watertemperatuur, vorstbeveiliging, compressortiming, alarm reset, potentiaalvrij contact voor algemeen alarm op afstand, visueel systeem met digitaal display met compressor vertragingsrelais/aan, inlaat watertemperatuur, setpoint en differentiële instelling, alarmdecodering. Een differentiële thermostaat regelt het free-cooling systeem.