Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Celsis - Warm.Koud.Geregeld. 

Zorgen dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent, daar zorgen wij voor. Hierdoor kun jij onbezorgd installaties in bedrijf stellen, onderhouden en repareren. Of het nu gaat om koudemiddelen, koudetechniek, airconditioning of warmtepompen, wij regelen het voor je! Op een no-nonsense manier welteverstaan.

Onze belofte ‘Warm. Koud. Geregeld.’ zit in ons DNA. Wij zoeken altijd naar passende oplossingen. Ook wanneer het antwoord niet voor de hand ligt. We voelen ons oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en doen er alles aan hiervan een succes te maken. Dat vinden wij heel gewoon.

"Wij zorgen dat jij kunt blijven doen
waar je goed in bent.
Installeren, repareren en
onderhouden van installaties."

Celsis monteur Celsis monteur

Missie
& Ideaal

Waar we voor gaan en staan

Wij zien

...dat koel- en klimaattechniek steeds breder en complexer wordt.


Wij geloven

...dat we door het begrijpelijk overbrengen van kennis, iedereen de best passende oplossingen in koel- en klimaattechniek kunnen bieden.


Wij gaan

...koel- en klimaatoplossingen toegankelijk maken voor iedereen.


Wij zijn er voor

...iedereen die hulp nodig heeft bij een simpel of complex koel- of klimaatvraagstuk.

No-nonsense

We zijn recht voor zijn raap en handelen daadkrachtig. Zo houden we ons bezig met waar het om draait: koel- en klimaattechniek. Dat vinden we heel gewoon.


Vindingrijk

We zoeken altijd naar passende oplossingen voor onze klanten. Wanneer het antwoord niet voor de hand ligt, durven we out-of-the-box te denken.


Betrokken

Persoonlijke relaties zijn voor ons belangrijk. We voelen ons oprecht betrokken bij de uitdagingen van onze klanten en doen er alles aan hen tijdens en na het proces te helpen.

Bevlogen

We hebben passie voor het vak en gaan diep in op de materie. Wanneer we iets niet weten zijn we leergierig er meer over te weten te komen.


Vakkundig

We hebben veel vaktechnische kennis in huis om het juiste advies te geven. We weten waar we het over hebben en zijn experts op het gebied van koel- en klimaattechniek.


Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Je kunt op ons bouwen, want we doen wat we zeggen. Gaat het een keer niet volgens plan? Dan communiceren we daar ruim op tijd en transparant over.

We helpen jou graag verder

Installaties worden steeds slimmer, duurzamer, breder en soms ook complexer. Door onze kennis over te brengen helpen we jou verder. Hierdoor maken we onze oplossingen toegankelijk voor iedereen die hulp nodig heeft bij een simpel of complex koel- of klimaattechnisch vraagstuk.

Geen uitdaging is ons te gek. Dus installateurs in koel- en klimaattechniek, kom maar op! Want wij? Wij zijn Celsis, de partner die het gewoon voor je regelt.
Maak kennis met Celsis en bel met het ons team via 055 533 45 29 of stuur een mail naar verkoop@celsisbv.nl


Kijktip:  Bekijk onze video