Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Koudecongres 2023

Koudecongres 15-06-2023: zet koudetechniek in beweging

Europa heeft ambitieuze klimaatdoelen gesteld voor 2030 en dat betekent dat de koudesector in beweging is en voor uitdagingen staat. Het Koudecongres biedt jou als koudetechnieker een goede steun in de rug.

Het Koudecongres is dé plek om de laatste ontwikkelingen te ontdekken en deel te nemen aan interactieve kennissessies. Zet uitdagingen om in kansen in de sector die constant in beweging is; de koudesector!

Tijdens het Koudecongres worden actuele technische ontwikkelingen en innovaties gepresenteerd. Door praktijkvoorbeelden opgedaan tijdens dit congres, kun je inspiratie opdoen voor de toepassing van nieuwe technieken. Daarnaast krijg je inzicht in uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van natuurlijke koudemiddelen. En niet te vergeten, kun je tijdens het netwerkmoment weer uitgebreid netwerken met vakgenoten zoals Celsis.

Als sponsor van het Koudecongres is Celsis ook aanwezig met een stand. Gebruik de code 'relatie Celsis' bij jouw aanmelding en ontvang 15% korting op de reguliere toegangsprijs. Meld je snel aan via onderstaande link.

Meld je hier aan

Datum

22 mei 2023

Categorieën

Celsis nieuws

Terug naar het overzicht