Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Beschik vandaag nog over onze nieuwe catalogi koudetechniek : 

Speciaal voor jou: 2 onmisbare catalogi! In je bus, op locatie of op je bureau, waar je ook bent, onze nieuwe catalogus koudetechniek* en catalogus koudetechniek – natuurlijke koudemiddelen* mag niet ontbreken op jouw werkplek. Waarom niet? Omdat deze dik 1.000 tellende pagina’s tellende catalogi samen ons complete assortiment bevat. 

Digitale catalogi

Natuurlijk zijn beide catalogi ook digitaal beschikbaar. Zo beschik je altijd en overal over ons aanbod oplossingen op basis van HFK’s, HFO’s, laag GWP en natuurlijke koudemiddelen. Handig toch?
Door de linkjes in het register vind je in no-time jouw gewenste artikel en pagina. Het werkt snel, eenvoudig en is hierdoor handig in gebruik. Je kunt de digitale bladerversie zelfs voorzien van jouw eigen notities. Naar wens voor jou interessante pagina’s downloaden of in zijn geheel downloaden. Kijk hiervoor op: catalogus koudetechniek en catalogus koudetechniek – natuurlijke koudemiddelen .

Geen uitdaging is ons te gek

Wij houden van uitdagingen. Vind jij jouw oplossing niet in één van beide catalogi? Vraag het ons! Wat de koel- of klimaatvraag ook is. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing, ook als het antwoord niet voor de hand ligt.

De catalogi niet ontvangen? Vraag dan jouw exemplaren aan.


Vraag hier jouw exemplaren aan

* de genoemde prijzen in de catalogi zijn onderhevig aan veranderingen 

Datum

14 oktober 2021

Categorieën

Celsis nieuws

Terug naar het overzicht