Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

BACHARACH SENSOREN

De betrouwbare stap tussen ventilatie en jouw gezondheid

Ventilatie en COVID-19, het blijft een gespreksonderwerp. Goede ventilatie verkleint het besmettingsgevaar. Maar hoe weet u nu of uw ruimte goed geventileerd is?

Dé oplossing: een CO2-meting

‘Meten is weten’, is hier het devies. Een CO2-sensor meet hoeveel CO2-partikels de lucht in een ruimte bevat. Hoe hoger het aantal CO2-partikels, des te slechter de luchtkwaliteit in de ruimte. Komt het CO₂-gehalte boven de 800 ppm uit? Dan wordt het hoog tijd om extra goed te ventileren!

Bacharach CO2 sensoren

Maak gebruik van de sensoren van Bacharach, dan weet je het zeker! De sensoren van Bacharach zijn bij uitstek geschikt om betrouwbare metingen te verrichten. Neem bijvoorbeeld de MGS-450-IP41 uit de MGS-400 serie, welke onder andere geschikt is voor het meten van het CO2-gehalte. Met 3 schakelrelais, waarmee ook een afzuigventilator van laag naar hoog zou kunnen worden geschakeld, ben je tezamen met een zoemer en driekleurig status LED indicator verzekerd van een betrouwbare, no-nonsense CO2 sensor. Een ander voorbeeld is de MGS-550 met een overzichtelijke display waarin in één oogopslag het ppm niveau zichtbaar is. De MGS-550 kan eenvoudig in elk gebouwbeheersysteem (GBS) worden geïntegreerd. Door de 3 geïntegreerde relais hoeft u de alarmapparatuur niet opnieuw aan te sluiten op een centraal controlesysteem. Door de ingebouwde relais kan de Bacharach MGS-550 als stand-alone systeem worden gebruikt.
Ga jij ook voor zekerheid? Download dan onderstaande brochures of neem contact op met ons verkoopteam via 055 533 45 29 of via verkoop@celsisbv.nl. Zij helpen jou graag de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie te vinden.

Datum

15 april 2021

Categorieën

Product nieuws

Terug naar het overzicht