Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Persbericht:
Edwin Ernste nieuwe commercieel directeur Celsis

Celsis gaat met ingang van 03-10-2022 de toekomst tegemoet met een nieuw directielid. Edwin Ernste treedt per genoemde datum toe tot de directie van Celsis in de rol van commercieel directeur. Hiermee is Edwin de opvolger van de huidige commercieel directeur, Rob Wolthuizen, die eind december 2022 met pensioen gaat.

Waarborgen kwaliteit en continuïteit

Aan het woord Richard Droop, directeur Celsis B.V. en Beijer Ref Support B.V.: “Wij zien in Edwin Ernste een goede opvolger van Rob Wolthuizen. Edwin heeft jarenlange ervaring in zowel commerciële als marketing directiefuncties, is meer dan bekend met onze branche koel- en klimaattechniek en is daarmee de juiste persoon om Celsis, nu en in de toekomst, commercieel verder te ontwikkelen. Om de continuïteit en de visie en missie van Celsis te waarborgen, is gekozen voor een geleidelijke overgang in de genoemde functie.”

Dankwoord

“Rob Wolthuizen heeft in zijn functie van commercieel directeur veel betekent voor destijds UNIECHEMIE; het bedrijf dat sinds september 2021 een herpositionering heeft ondergaan met de naam Celsis en de nieuwe propositie ‘Warm.Koud.Geregeld.’ als resultaat. Dit heeft het bedrijf naar een nog hoger plan getild. Celsis is namelijk een echte no-nonsense organisatie, is een partner die het gewoon voor haar klanten regelt. Dit creëert een gevoel van onbezorgdheid bij onze relaties,” aldus Richard Droop.

Eind december 2022 neemt Rob Wolthuizen afscheid van Celsis om te genieten van zijn welverdiende pensioen. “Wij zijn Rob dan ook erg dankbaar voor zijn tomeloze inzet en wensen hem en zijn gezin alle goeds voor de toekomst”, aldus Richard Droop.

Celsis, een Beijer Ref organisatie

Celsis is gevestigd in Apeldoorn en heeft 40 medewerkers. Celsis maakt onderdeel uit van Beijer Ref AB, een wereldwijd actieve groep met 70 dochterondernemingen in Europa, Azië-Pacific en Afrika. De producten bestrijken de gebieden commerciële koeling, industriële koeling, airconditioning en verwarming. Beijer Ref AB neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu door gebruik te maken van milieuvriendelijke producten op basis van natuurlijke koudemiddelen. Beijer Ref AB is beursgenoteerd aan Nasdaq in Stockholm.

Einde persbericht ///

Datum

22 september 2022

Categorieën

Celsis nieuws

Terug naar het overzicht