Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

CS 134: compressor unit serie op basis van R134a

De gestandaardiseerde CS-134 compressor units zijn snel leverbaar en competitief in prijs. Afhankelijk van de benodigde capaciteit kan er worden gekozen uit één of meerdere Bitzer of Dorin compressoren. Celsis startte in 2016 een samenwerking met gespecialiseerde unitbouwers uit Polen en Italië. Het ontwerp, technische specificaties, component keuze en project management zijn volledig in handen van Celsis. De productie vindt altijd plaats onder toezicht van Celsis.

Ook voor het koudemiddel R449A kunnen wij jou op maat gebouwde compressor units bieden aangepast aan jouw wensen. De units kunnen uitgevoerd worden inclusief elektrische bekabeling en schakelpaneel en het gewenste besturingssysteem. Voor buitenopstelling kan de unit worden voorzien van omkasting.

Kwaliteit

Celsis is met zorg deze samenwerking aangegaan. Wij hebben onze partner met precisie ge-audit en referenties bezocht waar compressor units zijn geleverd. Met andere woorden, het blijft een samenwerking met Celsis die je gewend bent. Je mag zoals altijd rekenen op:

  • dezelfde kwaliteit
  • jouw eigen contactpersoon bij Celsis 
  • betrouwbare levertijden

Jouw voordeel

Door deze uitstekende samenwerking en een uitgekiend ontwerp- en engineeringconcept bieden wij jou een kwalitatief goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Celsis heeft inmiddels in korte tijd opdrachten verworven voor units die in Polen worden gebouwd en is trots dat onze klanten deze samenwerking zo positief ontvangen. Zowel de CS-134 serie als de op maat gebouwde CS-449 compressor units zijn bij Celsis verkrijgbaar. 

Interesse? Ons projectteam staat je graag te woord via 055 533 45 29!