Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA i-SHWAK/V4 6kW-16kW

UITVOERINGEN:

MP Versie voor wandmontage

MPR Versie voor wandmontage met snel productie van sanitair warmwater

MAR Staande versie met puffer van technisch water voor sanitair warm water, van 250 liter

MARS Staande uitvoering met puffer van technisch water ten behoeve van tapwater, sanitair warm water, van 250 liter met zonnespiraal

MARP Staande uitvoering met puffer van technisch water voor DHW sanitair warmwater, van 190 liter en installatie technische puffer van 40 liter

MARPS Staande uitvoering met puffer technisch water ten behoeve van DHW sanitair warmwater, van 190 liter en technische installatie buffer van 40 liter en zonnespiraal


7 MODELLEN: DÉ MEEST COMPACTE EN HET BEST PRESTERENDE IN DE MARKT! 

De omkeerbare warmtepompen i-SHWAK V4-serie, op basis van het koudemiddel R410A, is ontworpen voor residentiële en commerciële toepassingen. Deze units zijn extreem veelzijdig en kunnen werken in warmtepompmodus met het vermogen om warmwater te produceren met een temperatuur van 63 °C. Dit met behulp van een elektrische verwarming voor ruimteverwarming en sanitaire toepassingen.

Het i-SHWAK V4-systeem is de opvolger van het vorige V3 model. Het is de ideale oplossing voor een totale klimaatregeling in huis (met Hi-T als accessoire).

De i-SHWAK/V4 is toepasbaar in nieuwe of reeds bestaande woningen, indien deze zijn voorzien van vloerverwarming of voorzien van fan-coil units als verwarmingssysteem in combinatie met de voeding van het elektriciteitsnet en een hernieuwbare energiebron.

Het gebruik van borstelloze inverter compressortechnologie met een elektronisch expansieventiel en een ventilator met variabele snelheid, in combinatie met de borstelloze geïntegreerde circulatiepompen, optimaliseren het verbruik en de efficiëntie van de koelcomponenten en het systeem in zijn geheel.

In deze serie zijn er 6 verschillende modellen voor de binnenunit en 7 capaciteiten van de motor condensing unit beschikbaar in de capaciteiten 6 tot 16 kW.

VOOR ALLE KLIMATEN

Het i-SHWAK V4-systeem zorgt voor een werking zonder verlies van efficiëntie, zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C. Het assortiment buitenunits is uitgerust met voorzieningen die ijsvorming op de batterij verminderen. Verder zijn ze uitgerust met een specifieke vorstbescherming om het risico op schade tijdens het koude seizoen te voorkomen.

DIRECT HEET WATER LEVEREN

De binnenunits MPR, MAR, MARS, MARP en MARPS zijn uitgerust met een speciale water-naar-water platenwarmtewisselaar geschikt voor onmiddellijke productie van sanitair warmwater. Dankzij de aanzienlijke afmetingen van de warmtewisselaar en vanwege het gebruik van een circulatiepomp met variabele snelheid, is een uitstekende prestatie gegarandeerd tijdens de productie van sanitair warm water.

Het is in feite mogelijk om tot 21 liter/minuut warm water voor huishoudelijk gebruik op een temperatuur van 40°C te produceren, waarbij de technische opslag (accumulatie) op een temperatuur van 55°C mogelijk is met alleen warmtepompwerking. Ook is het mogelijk tot 40 liter/minuut sanitair warm water met een temperatuur van 40°C te produceren en de technische opslag (accumulatie) op een temperatuur op 65°C. Dit in samenwerking met integratie en/of door vervanging van de warmtepomp door de externe elektrische verwarming of met behulp van een verwarmingsketel.

MINDER WATERVERSPILLING

Dankzij het gebruik van een platenwisselaar met een groot oppervlak in de binnenunits MPR, MAR, MARS, MARP en MARPS zijn deze in staat om de productie van sanitair warm water te garanderen, zelfs met gematigde opslagtemperaturen in de technische opslag. Het is namelijk mogelijk om tot maximaal 15 liter per minuut warm tapwater te produceren met behoud van slechts één graad temperatuurverschil tussen de gewenste warm watertemperatuur en de techniek watertemperatuur binnen de accumulatie. U kunt bijvoorbeeld een productie krijgen van sanitair warmwater met een temperatuur van 40°C met een temperatuur van 41 ° C in de technische opslag. Op deze manier is het mogelijk om een economisch beheer te verkrijgen en uiterst zuinig met de productie van sanitair warm water om te gaan.


BUFFERVAT

De buffer is voorzien van een 50 mm dikke polyurethaan isolatie. Het thermisch warmteverlies van de tank is bepaald op 79 W volgens EN 12897- 2006 bij een temperatuurverschil van 45°C. Met het warmtepompsysteem kan de watertank comfortabele temperaturen maken die de extra elektrische verwarming verhinderen in bedrijf te komen, waardoor een onmiddellijke beschikbaarheid van voldoende volume warm water wordt gegarandeerd voor bijvoorbeeld 6 douches (versie MAR/MARS).

EXTREEM KLEIN FORMAAT

Het is een vloerwarmtepompsysteem en bevat een buffer voor warmwater voor huishoudelijk gebruik, een technisch waterbuffersysteem (in de MARP-versie) en systeemcomponenten. De eindgebruiker is verzekerd van een efficiënt ontwerp en een compact formaat gelijk aan dat van een normaal huishoudelijk apparaat.

SNELLE INSTALLATIE

Alle hydraulische componenten van de units (circulatiepomp, expansievat, verwarming, elektrische componenten) zijn gemakkelijk toegankelijk vanaf het voorpaneel, de water- en koudemiddel fittingen bevinden zich op de bovenkant van de unit (in het geval van een kastmodel), dit zorgt voor eenvoudige installatie en onderhoud en vermijdt het risico van schade door waterlekkage.