Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA SLIM LINE FAN COIL

Slanke, veelzijdige en dunste fan coil

Nieuw assortiment slim line fan coil 10% smaller

Eenvoudige installatie: door de afwezigheid van roosters aan de voorkant kan de SLIM LINE FAN COIL op een veelzijdige manier worden geïnstalleerd, zelfs in de meest krappe ruimtes. Dankzij het innovatieve ventilatiesysteem wordt de batterijprestatie gegarandeerd door te werken met onderdruk. Het frontpaneel van gehard glas kan aan beide zijden worden gemonteerd om linkse/rechtse leidingen aan te kunnen sluiten zonder extra handelingen (VSL-model). Door de DC-invertertechnologie hebben deze units een extreem laag geluidsniveau. Optioneel bestaat de mogelijkheid om een control unit in de unit op te nemen.


Optioneel WIFI top

De ‘Top’ is een zwart touchscreen met Wifi-functie voor eenvoudig beheer vanuit een smartphone via een app. Het is mogelijk om een netwerk van machines te beheren voor meerdere woningen en voor hotelstructuren, kantoren en openbare gebouwen. De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android-systemen.

De slim line fan coil bestaat uit 3 productlijnen om maximale flexibiliteit in elke installatie te krijgen

  • MSL is perfect voor installatie aan de wand. Door zijn dikte van 12 cm is hij dunner dan een unit van een airco splitsysteem.
  • BSL  is oorspronkelijk bedoeld voor in sanitaire ruimten. Je kunt deze ook gemakkelijk achter een deur of in een kleine ruimte installeren.
  • VSL is ontworpen naar aanleiding van de behoefte in grote veelzijdigheid in vloer/plafond installaties. Linkse of rechtse aansluitingen zijn beschikbaar.