Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

MAXA Hi-T & Hi-T2

Multifunctioneel regelaar

De Hi-T is een afstandsbediening met touchscreen voor het gecentraliseerd beheren van een netwerk van een chiller / warmtepompsysteem. Het kan ook worden gebruikt voor gedeeltelijke functies. Dat wil zeggen, als een afstandsbedieningspaneel van een enkele chiller/ warmtepomp of thermostaat van het zonepaneel beheer.

Het systeem integreert vochtigheid en temperatuursensoren voor de thermo-hygrometrische analyse van de omgeving. Tevens voor het beheer van het dubbele setpoint voor vloerverwarmingssystemen die gebruikmaken van een ontvochtigingssysteem. De intuïtieve interface vereenvoudigt het gebruik van de besturing. Alle functies zijn gemakkelijk in te stellen. De afstandsbediening controleert en onderzoekt periodiek het netwerk. Indien de cyclustijd verstrijkt tussen de signalering of het commando verzoek en de activering van de functie, dan is de cyclustijd afhankelijk van de omvang van het netwerk van ventilatorconvectoren en / of warmtepompen.

Download de brochure voor de specificaties en accessoires

SANITAIRE WATERFUNCTIE

De mini warmtepompen kunnen ook sanitair tapwater produceren door middel van een externe 3-wegklep en een boiler van geschikte grootte. Door een verbinding te maken in cascade met meerdere mini warmtepompen, kan de gebruiker beslissen of alle of slechts een enkele van hen mogen deelnemen aan de functie “sanitair water”.

CHRONOTHERMOSTAAT FUNCTIE

Het Hi-T-paneel bevat een wekelijkse chrono-thermostaatfunctie met 2 temperatuurniveaus: T en Teco, beide voor controle van de hydraulische terminals en voor controle van koelkasten. De chrono-thermostaatregeling wordt afzonderlijk gerealiseerd, zoals voor hydraulische terminals en warmtepompen.

WAT IS NIEUW IN Hi-T2

Deze hogere versie is compatibel met de nieuwe elektronica geïnstalleerd op de modellen:
i-MAX, HWA1-A, i-HP 0135-0250F-0270, i-32V5. Deze versie maakt het gebruik van RFC-modules mogelijk op ventilatorconvectoren.