Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Koudwater machines

Brochure: AERRE R290 (propaan) chillers

Chillen met groene koude!

Celsis is trots. Trots op haar hoogwaardig assortiment componenten, koudemiddelen, compressor units, chillers en warmtepompen. In dit geval zijn we ook trots op onze nieuwe brochure: ‘Chillen met groene koude’, een compleet naslagwerk aangaande onze AERRE R290 (propaan) chillers. Een luchtgekoelde chiller waar wij als koeltechnisch team vierkant achter staan!

Brochure AERRE R290 (propaan) chillers

Brochure: chillers, compressor en condensing units

Met Celsis klaar voor de toekomst!

Heb jij hem al gelezen? Onze vernieuwde brochure met ons aanbod chillers, compressor en condensing units? Van cascadesystemen tot plug’n’cool en walk-in oplossingen, van compressor units en condensing units tot boosters en chillers en van engineering tot trainingen en support. De verantwoordelijkheid voor het milieu gaan wij hierbij niet uit de weg. Het aanbod is namelijk veelal afgestemd op laag GWP en natuurlijke koudemiddelen zoals R744, R717 en R290.

De digitale versie is beschikbaar in een bladerversie, deze kan je voorzien van eigen notities. Super handig om snel de voor jou relevante pagina’s terug te vinden. Natuurlijk kan je onze brochure ook downloaden en printen.

Brochure chillers, compressor en condensing units