Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Sinclair

Waarom Sinclair? 

Jij levert graag kwaliteit, wij ook! 

Dat is dan ook één van de redenen waarom Celsis haar assortiment heeft uitgebreid met airconditioning van het merk Sinclair.

Een hoge mate van bedrijfszekerheid door een ver doorgedreven productontwikkeling, een elegant design, professionele service/support, snelle distributie reserveonderdelen en eenvoudig in bedrijf te stellen, dat zijn belangrijke pluspunten van het merk Sinclair. Al meer dan 20 jaar combineert Sinclair airconditioning een elegant design met hoog kwalitatieve airco-toestellen en biedt deze aan tegen aantrekkelijke prijzen. 

Gewoon geen gedoe? Juist! Naast de hoge mate van bedrijfszekerheid zijn onderstaande kenmerken typerend voor de airconditioners van Sinclair:

  • Fluisterstil
  • Energiezuinig
  • (Zeer) gebruiksvriendelijk
  • Koelen en verwarmen
  • Elegant design
  • Garantie tot 5 jaar

Sinclair, een eigen Beijer Ref product!

Wist je dat Sinclair een eigen merk is van Beijer Ref? Hiermee staat de productlijn van Sinclair airconditioners garant voor kwaliteit en is dit een sterke aanvulling op ons bestaande assortiment kwaliteitsoplossingen. Sinclair wordt in Nederland exclusief verdeeld door Celsis, beide zijn dochterondernemingen van Beijer Ref.

Niet alleen nu, maar ook in de toekomst

Woon- of werkomgeving veiliger maken, daar draagt de revolutionaire PlasmaTec technologie van Sinclair aan bij. Met de Plasma-technologie wordt de lucht gezuiverd, verfrist en worden schadelijke bacteriën verwijderd. Hierdoor loopt jouw klant minder kans op besmetting met griep of andere ziektes die veroorzaakt worden door bacteriën die zich via de lucht verspreiden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Ons aanbod

Zowel de single-split als de multi-split systemen zijn voorzien van het laag GWP koudemiddel R32 en zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Van de basic Ray-serie tot de zeer uitgebreide wandgemonteerde Spectrum Plus-serie. Is een volledige airco-installatie geen optie? Dan kan ons mobiele aircosysteem, op basis van het natuurlijke koudemiddel R290, een goede oplossing zijn in warme of koude dagen. Daarnaast bieden wij een breed aanbod aan accessoires en toebehoren

Smart functies

Alle Sinclair airconditioners worden geleverd met een afstandsbediening en kunnen worden bediend met een app. De sensor in de afstandsbediening meet de kamertemperatuur en stuurt deze informatie elke 10 minuten door naar het aircosysteem. Deze past vervolgens de temperatuur en de luchtstroom aan om het gewenste klimaat. Het verschil tussen de effectieve en gewenste kamertemperatuur blijft hierdoor beperkt wat bijdraagt aan een optimaal comfort én maximale energiebesparing!

Daarnaast beschikken Sinclair airconditioners over een comfortabele slaapfunctie en maken zij gebruik van een koude lucht preventie.

Word ook Sinclair installateur

Ook Sinclair installateur worden? Wij nodigen je graag uit voor een demonstratie. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.sinclair.nl of neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met ons team via 055 533 45 29, verkoop@celsisbv.nl of onderstaande button: 


Contacteer ons