Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Sinclair airconditioners, een waardevolle aanvulling!

20 jaar, het aantal jaren dat Sinclair een elegant design combineert met hoog kwalitatieve aircosystemen tegen aantrekkelijke prijzen. En dat in meer dan 33 landen. Niet voor niets maakt Sinclair airconditioning, net zoals Celsis, onderdeel uit van de Beijer Ref Groep. En Beijer Ref staat voor kwaliteit!

Dankzij veel aandacht voor onderzoek, ontwikkeling en testen staan Sinclair airconditioners voor zorgeloos aircoplezier door een hoge bedrijfszekerheid, een lange levensduur, een gezonde luchtkwaliteit, een optimale luchtverdeling en gebruiksgemak. Zo kunnen Sinclair airconditioners worden beheerd vanaf smartphones of tablets met Android of iOS-besturingssystemen en zijn ze compatibel met de belangrijkste domotica systemen en spraakassistenten, zoals Alexa en Google Assistant. Daarnaast zijn alle Sinclair airconditioners voorzien van een 8°C modus, deze houdt de kamertemperatuur constant op 8°C. Dit voorkomt bevriezing en is erg handig als je voor lange tijd afwezig bent.

Overzicht series

Van instapreeks tot luxe design airconditioners, het is allemaal mogelijk. Wij hebben de belangrijkste kenmerken per serie overzichtelijk voor je op een rij gezet in onderstaande tabel. Daar kun je gelijk de door jou gewenste leaflet downloaden.
 
  Binnenunit  
Ray Keyon Terrel Spectrum Plus Console Single/multi-split buitenunit Monoblock Mobiele airco
Voordelen
Verborgen display        
iFeel-functie      
Anti-corrosiebehandeling warmtewisselaar      
Uitgebreid filterpakket        
4 ventilatorsnelheden          
7 ventilatorsnelheden            
2-traps compressor              
Optimale vervanging radiator              
8°C modus, bij lange afwezigheid      
Koudemiddel R32 R32 R32 R32 R32 R32 R290 R290
Jaar garantie* 5 5 5 5 5 5 5 2
Binnenunit multi-variabel toepasbaar          
Automatische bescherm- en startfunctie              
Standaard accessoires
Afstandsbediening  
Koude plasma-generator        
Wifi module optioneel      
Filterpakket optioneel  
Carter- en chassisverwarming          
Dry aan/uit contact            
Afvoerpluggen              
Adapter afvoerwater              
Raam- of wandkit              
  Download leaflet Download leaflet Download leaflet Download leaflet Download leaflet Download leaflet Download leaflet Download leaflet
* Voorwaarden van toepassing

Alle artikelen, inclusief de bijbehorende accessoires, toebehoren, installatiemateriaal en gereedschappen zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Service en support

Hulp op afstand? Terugvallen op support? Ook dan zijn we er voor je. Onze service & support afdeling staat klaar voor al jouw vragen. Neem eenvoudig contact met hen op via 055 533 45 29.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Wil jij meer informatie? Of wil je graag een offerte ontvangen? Laat dan je emailadres achter via onderstaande button of bel met Marco Reurink via 06 22 51 35 33. Marco helpt je graag.