Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

Airconditioning van Sinclair

Een mooie uitbreiding op ons assortiment klimaattechniek. Dan hebben we het over onze airconditioninglijn van het merk Sinclair, een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in airconditioning, warmtepompen en chillers in maar liefst 33 landen. 

Met Sinclair brengen wij comfort in woon- en werkomgeving en beschermen wij tegelijkertijd het milieu door gebruik te maken van het laag GWP koudemiddel R32. De sterke, innovatieve productontwikkeling en de uitstekende (technische) support hebben ervoor gezorgd dat het merk Sinclair de laatste jaren internationaal is gegroeid. Sinclair airconditioners staan tevens bekend om hun storingsvrije onderhoud, een enorm pluspunt!

Sinclair combineert een elegant design met hoge kwaliteit en hebben een hoge bedrijfszekerheid. Daarbij zijn deze airconditioners verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Airconditioners van Sinclair zijn voorzien van Plasma-technologie. Hierdoor wordt de lucht gezuiverd, verfrist en worden schadelijke bacteriën verwijderd. Wel zo veilig voor jou en jouw omgeving!

Wil je meer informatie over Sinclair of over de collectie, neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op